Acasă > Stiri  >  GasGas Enduro Lineup 2023

GasGas Enduro Lineup 2023

3 minute
GasGas Enduro Lineup 2023

Gama de motociclete enduro Gasgas ofera performanta dovedita. Pentru sezonul 2022, producatorul spaniol a dezvaluit modelele in 2 timpi, EC 250 si EC 300, care dispun de tehnologie adusa la rang de arta. Din momentul in care ataci traseul si te indrepti spre zonele de munte mai dificile alaturi de alti rideri pasionati de enduro, beneficiezi de o pilotare distractiva si plina de adrenalina, fara compromisuri. Inca de la debutul pe piata, Gasgas s-a axat asupra dezvoltarii de modele enduro performante, in 2 si 4 timpi, caracterizate prin avansuri tehnice deosebite si un styling distinctiv bazat pe mostenirea unica spaniola.

Extrem de rafinat si, in mod linistitor, nu foarte complicat, modelul 2023 Gasgas EC 250 isi incurajeaza riderii sa impinga limitele in timp ce isi croieste drum cu indrazneala pe portiunile pline de noroi sau se strecoara prin padurea deasa, livrand putere lina si curata. Acest enduro bike in 2 timpi asigura mentenanta redusa si este foarte fiabil. Beneficiaza de tehnologia dovedita EFI.

EC 300 livreaza manevrabilitate grozava si aduce beneficiile consumului scazut de combustibil.

Modelele enduro Gasgas sunt concepute sa arate bine si sa ofere o functionare la cel mai ridicat nivel. Tocmai de aceea, caroseria ofera armonie perfecta intre vehicul si rider, asigurand ergonomia ideala si puncte de contact pentru libertate maxima de miscare. Designul reinnoit si componentele noi din plastic reflecta personalitatea vibranta spaniola. Saua are un profil plat gandit din punct de vedere ergonomic si dispune de o husa aderenta pentru a livra confort superior si control in toate conditiile.

Toate motocicletele enduro Gasgas dispun de rezervor de capacitate 8.5 litri fabricat din polietilena transparenta, astfel incat pilotul stie mereu cand urmeaza sa se termine combustibilul. Capacul rezervorului in stil baioneta ofera o sigilare stransa, de incredere. Toate modelele gamei vin prevazute cu un senzor al nivelului de combustibil.

Impreuna cu geometria dovedita, cadrul usor din otel taiat cu laserul contribuie la o manevrabilitate jucausa si la cea mai buna stabilitate. Cadrul este finisat cu un strat de vopsea rosie, durabila. Subcadrul realizat din aluminiu are un profil scurt si compact ce ajuta la centralizarea masei in timp ce mentine greutatea redusa. Ghidonul Neken de inalta calitate permite ajustarea in 4 moduri, astfel incat riderii de orice talie pot face setarile in functie de necesitati.

48 este numarul magic cand vine vorba de motocicletele enduro din familia Gasgas. Furcile WP XPLOR USD au diametru 48mm.

Motorul 250cc 2 timpi continua sa fie una dintre alegerile cele mai populare printre riderii enduro si ofera cea mai buna combinatie intre puterea greu de egalat si constructia usoara. EC 250 cu 6 viteze livreaza performanta incredibila la nivel de motor, simplitate si costuri de intretinere reduse multumita sistemului avansat de injectie electronica si transmisiei cu specific enduro. Pe langa un consum redus, ofera emisii diminuate.

Franele Braktec ofera putere de stopare superioara in orice conditii. Toate modelele in 2 timpi Gasgas EC dispun de cel mai avansat sistem EMS (Engine Management System), dintre toate motocicletele de competitie off road in 2 timpi, ceea ce inseamna ca riderii nu trebuie decat sa se concentreze asupra traseului de parcurs.