Acasă > Stiri  >  Gama motocross Husqvarna Motorcycles 2023

Gama motocross Husqvarna Motorcycles 2023

3 minute
Gama motocross Husqvarna Motorcycles 2023

Motocrossul este un sport absolut, care necesita curaj exceptional, o forma fizica grozava si, nu in ultimul rand, determinare de neclintit. Cu o abordare inteligenta, munca asidua si ajutorul tehnologiilor avansate in domeniu, sansele incep sa se acumuleze in favoarea riderilor care aleg un dirt bike din lineup-ul de modele motocross al brandului suedez.

Husqvarna Motorcycles a dezvaluit o parte din lineup-ul dedicat pasionatilor de motocross. Cele mai noi aditii in gama motocross sunt modelele entry-level TC 50 Mini, TC 50, TC 65, TC 85 17/14 si TC 85 19/16. Tinerii piloti vor gasi in aceste motociclete in 2 timpi niste veritabili aliati pentru riding in off road. Principalele caracteristici consta in manevrabilitatea si agilitatea de exceptie, dublate de un control superior si putere competitiva.

Husqvarna TC 50 Mini este un motocross in 2 timpi dedicat pilotilor juniori care fac primii „pasi” in acest sport. Acest mini dirtbike utilizeaza multe din tehnologiile care se regasesc in dotarea modelelor de capacitate mai mare din gama entry-level. Cu atentie la detalii si componente de inalta calitate, TC 50 Mini este o motocicleta pentru copii premium. Cel mai accesibil model de acest gen pentru a intra in lumea off road-ului.

Husqvarna TC 50 ofera viitoarelor superstaruri pe scena motocross cel mai inalt nivel de performanta in categoria sa. Un model ideal pentru cei mai tineri piloti care se iau parte la intreceri de profil. Dispune de motor 49cc si pornire cu kickstarter, ambreiaj centrifugal ajustabil, transmisie pe lant, o sa de inaltime 665mm, furca inversata XACT 35 WP pe fata si monoamortizor XACT WP PDS pe spate.

Husqvarna TC 65 va reprezenta, pentru multi rideri tineri, prima initiere in pilotarea unui motocross echipat cu ambreiaj manual si cutie de viteze. Pachetul include componente premium. Modelul de fata din familia Husqvarna Motorcycles vine echipat cu motor 64.9cc, kickstarter, frane pe discuri, sa de inaltime 750 mm si garda la sol 280 mm.

Husqvarna TC 85 este o treapta spre modelele full size de motociclete Husqvarna. Detine dotari avansate si inovatii in zona de sasiu si motorizare. Un concurent puternic in clasa din care face parte, TC 85 devine un partener de incredere pentru orice tanar pasionat de curse motocross. Pachetul standard cuprinde: motor 84.9cc monocilindru, kickstarter, cadru din otel, suspensie XACT 43 WP inversata pe spate, cursa 278 mm si suspensie spate cu monoamortizor XACT WP PDS, lungimea cursei 305 mm, frane pe discuri puternice, cutie cu 6 viteze, jante EXCEL negre si anvelope MAXXIS MAXXCROSS MX-ST, sa de inaltime 875 mm, rezervor 5.2 litri si garda la sol 362 mm.