Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Fox Racing a lansat noile kituri de echipamente moto MX24

Fox Racing a lansat noile kituri de echipamente moto MX24

2 minute
Fox Racing a lansat noile kituri de echipamente moto MX24

Fox Racing propune pentru sezonul 2024 colectii de echipamente inovatoare, orientate spre viitor. Noile game de echipamente cross sunt concepute pentru a valorifica potentialul urmatoarei generatii de rideri si al celor care schimba sportul, pentru totdeauna. Brandul ofera multiple posibilitati de a va echipa confortabil, de a va asorta stilul si creste performanta. Pasionatii de motocross pot opta pentru colectiile Flexair, 360, Airline si 180.

Flexair – Performanta de nivel Pro. Echipamentele moto din gama Flexair asigura performanta maxima si o potrivire perfecta, cu mobilitate nerestrictionata. Sunt disponibile atat pentru barbati, cat si pentru femei, pe marimi diferite (XS – S – M – L – XL).

Bluza Flexair Optical pentru femei este construita pentru libertate totala de miscare. Materialul inovator TruDri va pastreaza uscat si confortabil. Manecile sunt gandite pentru respirabilitate sporita si flux de aer optim. Gulerul si mansetele imbinate reduc uzura si maximizeaza confortul.
Mobilitatea este deosebit de importanta atunci cand vine vorba de a obtine cea mai buna performanta la pilotarea unei motociclete de tip offroad, iar bluza Flexair Optical pentru femei este croita din materiale usoare si flexibile care anticipeaza fiecare miscare. Un produs dovedit in unele dintre cele mai solicitante conditii de catre unii dintre cei mai buni sportivi de motocross din lume.

Setul de echipamente Flora include: casca V1 Flora, bluza si pantaloni 180 Flora, ochelari de protectie Airspace Flora, manusi 180 Flora pentru femei si barbati, plus echipamente pentru copii.

Lineup-ul de echipamente 360 ofera rezistenta la abraziune, este fabricat din materiale durabile cu cusaturi intarite pentru agilitate de top.

Gama Airline ofera respirabilitate maxima. Echipamentele MX din colectia Airline sunt usoare, respirabile, confortabile la purtarea in conditii de vreme calduroasa.

Colectia de echipamente 180 furnizeaza performanta esentiala: potrivire relaxata, 4 puncte din 5 la capitolul durabilitate si o buna respirabilitate. Echilibrul perfect intre confort, performanta si stil.