Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Geaca Flexair NeoShell: cel mai respirabil material waterproof

Geaca Flexair NeoShell: cel mai respirabil material waterproof

2 minute
Geaca Flexair NeoShell: cel mai respirabil material waterproof

FOX X POLARTEC – NEOSHELL – cel mai respirabil material rezistent la apa

Indiferent de sportul pe care il practici – MTB, motocross sau curse cu ATV-uri, esential este sa te simti confortabil. Confortul este un criteriu important atunci cand ne luam echipamente de protectie. Din acest motiv, brandul Fox a redefinit ideea liniei de produse. In mod traditional, gamele de produse sunt centrate in jurul unor discipline, ca downhill ori cross-county. Dar Fox propune riderilor mai multe optiuni.

Astfel s-a nascut colaborarea Polartec – Fox, rezultand un produs deosebit, geaca Flexair NeoShell. Polartec au adus priceperea tehnica pentru care sunt renumiti, iar Fox a venit cu filozofia lor de design pentru a crea ceva cu adevarat special. Imbracamintea de vreme ploioasa nu a fost niciodata mai usoara! Flexair NeoShell se diferentiaza de alte geci prin caracteristicile aparte. In afara de faptul ca este waterproof si windproof, modelul este fabricat dintr-un material extrem de respirabil. Purtand aceasta noua geaca impermeabila de la Fox, te mentii uscat si beneficiezi de confort in orice situatie.

Pe scurt, geaca NeoShell redefineste ce inseamna „weatherproof” utilizand membrana Polartec Neoshell, un material incredibil ce ofera echilibrul perfect intre respirabilitate si rezistenta la apa, astfel incat cei mai temerari sportivi se pot aventura pe traseele dorite chiar si in conditii foarte dure.

Si ce daca este frig? Poarta o geaca Flexair Alpha si nimic nu te poate opri sa nu te distrezi chiar si la temperaturi reci. Secretul gecii Flexair Alpha este tehnologia Polartec Alpha – „insulatie activa” gandita pentru caldura consistenta, in timp ce permite corpului sa isi optimizeze temperatura; respirabilitate mai mare in timpul activitatii sportive.

Colectia de echipamente Fox x Polartec se adreseaza in special iubitorilor de MTB si, in afara de geci, mai include tricouri, veste si bluze de protectie.