Acasă > Stiri  >  Festivalul de Motociclism din Brackley

Festivalul de Motociclism din Brackley

3 minute
Festivalul de Motociclism din Brackley

Festivalul de Motociclism din Brackley, UK incepe pe 12 august. Editia aniversara de 10 ani promite sa fie o intrunire plina de surprize, cu un program plin.

Pentru cei care aud pentru prima data de acest festival dedicat motociclistilor, merita precizat ca totul a pornit de la un simplu vis, cel de a aduna laolalta iubitori de motociclete in centrul orasului, dorinta care mai apoi s-a materializat si a prins contur atragand an de an tot mai multi fani.

Pe 12 august, intregul centru al orasului britanic se va transforma intr-un loc plin de culoare, iar strada principala se inchide circulatiei pentru a permite cea mai mare parada moto din UK. Evenimentul nu este organizat pentru profit, ci in scop caritabil si se desfasoara cu sprijinul unei echipe de voluntari entuziasti si cu suport financiar din partea principalilor sponsori Wollaston Motorrad si North Oxford Motorrad (ambii dealeri BMW) etc. Echipa BFoM lucreaza si cu MCN si Freddie Spencer, celebrul pilot de curse al anilor ’80.

Avand in vedere ca in anii trecuti atmosfera a fost una incredibila, va puteti astepta ca si de aceasta data sa fie la fel. High Street din Brackley gazduieste de asemenea expozitia echipei de curse BSB, exponate ale diversilor producatori in domeniu  targuri cu echipamente moto si standuri cu mancare.  Veti putea admira motociclete Indian, modelele Grinnall Trikes, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Triumph, Harley-Davidson etc.

 

 

In plus, strada va fi intesata de modele streetbike.

Anul trecut, peste 70 de pukka road raceri posesori de motociclete MotoGP clasice si moderne precum si de modele custom (personalizate) au fost prezenti la eveniment.

Arena principala va fi pe terenul sportiv si este destinata echipelor de cascadori moto.

Show-ul va fi completat de activitati care includ si demonstratii pentru amatorii de off road. Tot aici este amplasat si targul de distractii pentru vizitatori, balciul Wilson’s Amusements of Redditch, celebrul „Wall of Death” si scena unde vor concerta formatii de muzica rock, punk, rockabilly etc.

 

 

Show-ul Custom de anul acesta va fi diferit! Baietii de la Twisted Iron care au pus bazele evenimentului dedicat personalizarii de motociclete „The Happening” din ultimii 4 ani vor colabora cu „Sickboyz Customs”, grupul care a construit o serie de modele custom care au castigat premii numeroase in diverse concursuri de profil.

Asadar, Custom Village va fi un nou spatiu rezervat celor care doresc sa stea de vorba cu constructori de motociclete custom de prima clasa. In afara de invitati speciali, va exista un juriu care va selecta 10 modele personalizate care sa se alature paradei.

Am mentionat despre Wall of Death? Trebuie sa fiti acolo pentru a experimenta ceva greu de descris in cuvinte – viteza, adrenalina, pricepere, zgomot… Familia Fox (Ken, Luke si Alex Fox) aduce la Brackley originalul wall of death.