Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Fantic introduce lineup-urile de motociclete MX si Enduro pentru 2025

Fantic introduce lineup-urile de motociclete MX si Enduro pentru 2025

3 minute
Fantic introduce lineup-urile de motociclete MX si Enduro pentru 2025

Fantic lanseaza una dintre cele mai mari si mai cuprinzatoare game de pe scena globala off-road.
Pentru sezonul 2025, lineup-ul de motociclete Fantic dedicat off road-ului include pana la 9 modele, inclusiv 4 MX-uri si 5 Enduro.
O revolutie pentru XXF250 cu un motor si sasiu noi, mai multe evolutii si dezvoltari si pe toate celelalte modele Cross si Enduro.

 

 

Santa Maria di Sala (Venetia), 23 mai 2024

FANTIC MY25 – Fantic se mentine la inaltime. Angajamentul solid si constant al companiei italiene de a proiecta noi modele de motociclete nu cunoaste nicio oprire, cu o gama 2025 care nu a fost niciodata atat de extinsa si, mai presus de toate, nu a avut niciodata niveluri atat de inalte de performanta. Imbunatatirea continua si atentia la detalii sunt primele caracteristici pe care le observi la evenimentele de racing, de unde incepe etapa de dezvoltare la Fantic. 32 de titluri nationale si internationale in doar patru ani de curse spun multe, iar echipele oficiale Fantic exceleaza din nou in sezonul curent. Angajamentul sportiv a atins acum niveluri superioare cu 3 echipe MX Factory concurand in clasele mondiale MXGP, MX2, precum si in clasele europene MX125 si MX250, cu 8 piloti oficiali. In lumea Enduro, exista 2 echipe de fabrica cu 7 rideri care concureaza in clasele mondiale EnduroGP si Juniori.

 

In sfarsit, noul MY25 urmeaza sa iasa pe piata la sfarsitul verii. FACTORYFEELING – spiritul de fabrica – este reprezentat perfect de aceasta noua gama, asigurand fiecarui pilot calitatea unei motociclete Factory direct din departamentul Fantic de curse.

 

Modelele 2T XX125 si XX250 din gama Fantic 2025 MX au fost complet reproiectate, cu o caroserie noua, rezervoare noi si o noua ergonomie. Si performanta acestora a fost imbunatatita, cu noi radiatoare care maresc semnificativ capacitatea de racire.

XXF250 a fost complet renovat, cu un nou sasiu si un nou motor pentru care Fantic, datorita unui know-how minunat, a proiectat 3 harti eficiente ale motorului, un nou pachet electronic si o esapament ultra-performanta cu o teava de evacuare din titan. Modelul XXF450 a evoluat cu un nou pachet electronic, un ambreiaj hidraulic standard si un nou capat frontal.

In lumea Enduro, in schimb, XE125 ridica stacheta din nou datorita transferului XE300 de mare succes pe componenta ergonomica si a partii frontale complet renovate. Mai mult decat atat, la fel ca si in cazul fratelui sau 125 MX, performanta a evoluat din nou in mod stralucitor datorita noilor radiatoare. In comparatie cu gama 2024, seria 2025 aduce noile XE300 si XEF310, direct de la lansarile modelelor de la inceputul acestui sezon si care vin aliniate actualului lineup Fantic distingandu-se printr-o grafica noua, la care se dauga o noua aparatoare de noroi si o masca. Gamei Enduro i se alatura pentru sezonul 2025 si modelul XEF450, la care s-a lucrat mult in termeni de electronica si care furnizeaza noi hartii ale motorului pentru a profita la maximum de puterea extraordinara a puternicului model de 450cc.

Schema de culoare 2025 pprin care se evidentiaza ambele game Fantic – MX si Enduro – se bazeaza pe o nuanta exclusiva de rosu-crom in doua tonuri combinata cu logo-ul Fantic Racing afisat vizibil pe capacele radiatorului.