Acasă > Stiri  >  Standul Fantic de la EICMA 2021 vine cu noutati

Standul Fantic de la EICMA 2021 vine cu noutati

2 minute
Standul Fantic de la EICMA 2021 vine cu noutati

Brandul Fantic, renumit pentru gamele sale de motociclete si eBikes, nu putea lipsi de la show-ul EICMA 2021. Producatorul italian prezinta la editia din acest an cele mai noi modele ale sale pe doua roti, exponatele putand fi admirate in Hall 15/Stand G46.

Vizitatorii vor descoperi la standul Fantic noul model Fantic XEF 450 Rally, o motocicleta creata pentru aventura si provocari care promite sa faca furori in lumea curselor. Cu un autentic „Factory Feeling”, XEF 450 Rally ii permite riderului sa exploreze si sa isi largeasca orizonturile fara limite.

Fanii pot admira, de asemenea, in cadrul expozitiei, si motocicleta XEF 125, cel mai versatil model al gamei, usor si performant si, mai ales, distractiv de pilotat fara sacrificiul stabilitatii.

O noua era a mobilitatii urbane.
Primul scuter electric Fantic, rezultat al orientarii companiei catre mobilitatea sustenabila. Pasionatii de scutere au ocazia sa admire in cadrul expozitiei de la Milano o solutie inovativa propusa de Fantic, sub forma unui vehicul electric 100% italian, proiectat si construit la Venetia si Emilia, echipat cu motor si inverter de la E-Power, o companie nascuta din colaborarea Dell’ Orto si Energica. Motorul electric 3kW va fi disponibil cu trei configuratii diferite si, multumita bateriei cu litiu 2200Wh, va asigura o autonomie de peste 100 km.

Gama de motociclete Caballero Fantic se extinde si este mai fascinanta ca niciodata. Pe langa culorile propuse pentru modelele 500cc, brandul vine cu un model de capacitate mica, noul Caballero Rally 125 – o motocicleta agila, dedicata celor care doresc sa experimenteze emotiile pilotarii intr-un mod distractiv.