Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Atuurile gamei de biciclete electrice Fantic

Atuurile gamei de biciclete electrice Fantic

2 minute
Atuurile gamei de biciclete electrice Fantic

Pasionatii de ciclism care prefera sa-si petreaca timpul liber in natura se pot baza cu incredere pe modelele gamei premium E-MTB produse de Fantic. Cu o experienta de cateva decade in domeniul ingineriei off-road moto, Fantic a lansat pe piata o linie de modele high performance, agresive si fiabile.

Prin ce se diferentiaza bicicletele electrice Fantic de concurenti?
Producatorul italian a dezvoltat o filozofie de design originala pentru modelele sale de E-bike: GHM (Grip – Handling – Mileage). Toate proiectele Offroad ale brandului au drept coordonata principala regula puterii combinate cu manevrabilitate inalta si atribute tehnice superioare. Fanii sportului vor gasi in lineup-ul de biciclete electrice Fantic un model potrivit fiecarui stil de pilotare. Indiferent de setup-ul modelului ales (suspensii full, anvelope rezistente, suspensie revolutionara de 29-inch pe fata cu 27’5” pe spate etc.), experienta adrenalinei va fi la cote maxime!

Avantaje de netagaduit la pilotare: control optim al tractiunii, aderenta pe orice portiune off road si putere de invidiat.

  • – sistem FPS 27,5 X 3’’ pentru anvelopa spate
    – tehnologie FPS (FANTIC PROGRESSION SYSTEM) pentru suspensia spate
    – motor nou BROSE S – responsabil cu imbunatatirea cuplului cu 15%
    – frane pe discuri 200mm, etriere cu 4 pistoane pe fata si pe spate – control optim al vitezei.

Bicicletele electrice Fantic sunt usor de pilotat, chiar si pe trasee enduro dificile. O caracteristica ce garanteaza succesul modelelor de E-bike Fantic consta in bateria integrata performanta (Logo_HydroformShort – doar 330mm VS 400mm cat au modelele competitiei), cu rol in reducerea inertiei si un centru jos de greutate, la care se adauga schimbarea facila a directiei. Datorita rotii fata 29 x 2,35 (29 x 2,25), depasirea obstacolelor nu a fost niciodata mai simpla. Cadrul rigid si configuratia per ansamblu contribuie la performanta pe orice teren. Bateria Litiu-Ion 630 Wh impreuna cu sistemul pentru optimizarea consumului electric asigura distractie prelungita in outdoor. Bateria este amplasata strategic, in asa fel incat sa permita scoaterea sa in siguranta, dar si pentru protejarea sa la impact si pentru reducerea acumularii de reziduuri. Rezultatul: eficienta maxima pentru fiecare model e-bike Fantic!

In ceea ce priveste performanta bicicletelor electrice Fantic, nu exista loc pentru compromisuri. Dedicat inovatiei in domeniu, brandul reuseste cu brio sa isi asume misiunea de a imbunatati experienta utilizatorilor in cel mai sustenabil mod posibil. Gama de e-bike Fantic a primit prestigiosul premiul Design & Innovation award 2018.