Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Fantic Caballero Rally 500

Fantic Caballero Rally 500

2 minute
Fantic Caballero Rally 500

Caballero 500 Rally este o motocicleta dedicata riderilor care iubesc detaliile si sunt pasionati de aventura. Sasiul off-road face din acest model un partener ideal pentru calatorii palpitante, datorita suspensiei 43 mm ajustabile si cursei crescute de 200 mm pe fata/spate, la care se adauga un fender frontal inalt, bratul oscilant din aluminiu si ghidon cu bara transversala. Rally este cea mai off-road versiune a lui Caballero.

Motorul monocilindru, 4 valve, racit cu lichid, pe injectie electronica este acum conform normelor Euro5. Ofera performanta deosebita pe asfalt, combinata cu eficienta crescuta pe trasee off-road. Unitatea de control ECU dispune de o harta updatata, asigurand putere mai lina in toata gama de turatii si optimizand performanta in termeni de putere si cuplu maxim. Sistemul de evacuare este fabricat in Italia de Arrow si include doua silentiatoare din crom. Motorul 449cc este cuplat la o cutie cu 6 viteze si produce 40 CP.

Toate modelele de motociclete Fantic din seria Caballero sunt echipate cu un cadru central din otel, o alegere tehnica ce contribuie la greutatea redusa si asigura agilitate si confort incredibil. Furcile fata inversate 43mm FANTIC FRS sunt ajustabile. Jantele cu spite 19″ pe fata si 17″ pe spate ofera acestei motociclete un look de Scrambler si sunt combinate cu anvelope Michelin Anakee Wild. Pachetul include frane pe discuri ondulate 320mm pe fata si 230mm pe spate, alaturi de ABS de la Continental (dezactivabil) pentru a garanta siguranta crescuta in toate situatiile la pilotare.

Din punct de vedere estetic, Caballero Rally se remarca prin multitudinea de detalii off-road: ghidon cu bara transversala, fender frontal, scut de protectie pentru motor, grilaj de protectie pentru farul frontal, placuta de inmatriculare pe fata, anvelope off-road. Sunt disponibile doua optiuni de culoare: pe langa versiunea verde army, este disponibila o noua culoare nisip (sand) cu detalii pe negru mat.

Alte caracteristici:

  • pornire electrica
  • consum de combustibil: 4.2 l/100 km
  • emisii CO2: 97 g/km
  • sa de inaltime 860 mm
  • rezervor: 12 litri.