Acasă > Stiri  >  Familia Can-Am X3, marita cu 5 noi membri

Familia Can-Am X3, marita cu 5 noi membri

3 minute
Familia Can-Am X3, marita cu 5 noi membri

Fideli promisiunii de a introduce pe piata de vehicule 4×4 offroad modele mai puternice si performante, canadienii de la Can-Am au extins familia de UTV-uri Maverick X3, aducand in fata publicului pachetul Maverick X3 900 HO, noul Triple-Black si Can-Am Red Maverick X3 X rs Turbo R echipat cu Smart-Lok™.

UTV-ul Can-Am Maverick X3 900 HO pasteaza genetica familiei din care face parte si inclusiv motorul tricilindric Rotax.

Inginerii Can-Am, ca raspuns la cerintele consumatorilor, au implementat tehnologia Smart-Lok, rezultat al colaborarii cu TEAM Industries, la modelele side-by-side Maverick X3 X rs Turbo R si Maverick X3 MAX X rs Turbo R care au primit si schemele de culoare atractive Triple-Black si Can-Am Red. Dotarile de siguranta sunt actualmente de neegalat, in timp ce tractiunea ampla de care dispun aceste UTV-uri sport favorizeaza performantele pe orice teren offroad.

utv-can-am-maverick-x3-900HO

Culorile si componentele exclusive au contribuit la o declaratie vizuala fara precedent: pachetul Maverick X3 900 HO de 90 CP este disponibil intr-o schema de culoare vibranta, Can-Am Red, completata de cabina si rotile negre.

maverick-x3xrs-tripleblack

Toate vehiculele side-by-side Can-Am Maverick X3 prezinta cabina de curse cu sistem Ergo-Lok si scaune reglabile in 4 pozitii, o alta caracteristica fiind garda la sol inaltata, ce favorizeaza adaptabilitatea usoara in ciuda conditiilor variate.

Particularitati:

 • comenzile usor mai accesibile;
 • volanul cu design inspirat de curse care se inclina pana la 25 de grade si dispune de un indicator digital integrat pentru a oferi o vizibilitate optima
 • oglinda panoramica care serveste pentru a-i vedea pe pilotii care vin in urma
 • tractiune selectabila 2WD/4WD si diferential fata autoblocant Visco-Lok X
 • afisaj multifunctional analogic/digital: vitezometru, turometru, contor parcurs, indicatori trip si ore, nivel combustibil, treapta viteza, modurile sport si ECO, martor centuri siguranta, indicator 4×4, ceas, auto shut off
 • sistem antifurt RF D.E.S.S. cu buton start/stop
 • sisteme EFI (Electronic Fuel Injection) si ITC (Intelligent Throttle Control)
 • Suspensia spate TTX (Torsional Trailing-arm X) alaturi de ampatamentul mai lung decat la alte modele concurente asigura un control mai bun si o stabilitate superioara.
 • Cutia de viteze QRS-X CV
 • Amortizoare FOX
 • Sasiul puternic, de greutate redusa
 • Nu in ultimul rand, un rezervor de capacitate mare (40L, cel mai mare rezervor de combustibil din industrie).

Sistemul SMART-LOK este montat pe noile modele UTV Maverick X3 X rs Turbo R si Maverick X3 MAX X rs Turbo R, cu doua si, respectiv, patru locuri.

UTV-urile Can-Am Maverick X3 X mr aduc 172CP si 120CP si sunt capabile sa intampine provocarile traseelor cu apa adanca si mult noroi, facilitand o manevrabilitate si fiabilitate superioara.

maverick-x3-xmr