Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  EICMA 2023: olimpiada pasiunii si a mobilitatii pe doua roti la Milano

EICMA 2023: olimpiada pasiunii si a mobilitatii pe doua roti la Milano

1 minut
EICMA 2023: olimpiada pasiunii si a mobilitatii pe doua roti la Milano

EICMA 2023 isi deschide portile pentru 2036 de marci din 45 de tari.

A 80-a editie a Expozitiei Internationale de Motociclete si Accesorii a fost inaugurata astazi. Inainte de a se deschide pentru publicul larg marti, pe 9 noiembrie, show-ul de sase zile debuteaza cu doua zile dedicate presei si operatorilor: zeci de mii de profesionisti acreditati din 120 de tari diferite.

2036 marci, peste 700 de expozanti, din care 67% pentru prima data, au venit in Italia din 45 de tari. Mai mult de 30% din companii expun in premiera, 8 pavilioane sunt ocupate, cu doua mai mult decat in 2022. Presedintele EICMA, Pietro Meda a subliniat in timpul inaugurarii cp editia 2023 „reprezinta o demonstratie de putere a industriei in sectorul care din nou evidentiaza atractia evenimentului nostru”.

Printre inovatiile acestui an se numara zona YUM, o expozitie dedicata in intregime mobilitatii urbane, celor mai inovatoare institutii si start-up-uri din sector, precum si EICMA Esport Arena, care debuteaza la targ pentru a aduce lumea gaming-ului la evenimentul milanez.

Zona exterioara MotoLive face parte din show si include test ride-uri cu motociclete, muzica si distractie, acrobatii, curse pe un traseu motocross realizat pentru ocazie si momente de Freestyle si cascadorii cu motociclete de tip Trial.