Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Echipamente offroad de protectie KTM KINI-RB COMPETITION

Echipamente offroad de protectie KTM KINI-RB COMPETITION

2 minute
Echipamente offroad de protectie KTM KINI-RB COMPETITION

Casca de protectie reprezinta unul dintre accesoriile moto must-have, indiferent de experienta riderului. In lineup-ul KTM, un loc aparte il ocupa colectia Kini-Red Bull, creata in onoarea pilotului de motocross, Heinz Kinigadner, celebru datorita prestantei uimitoare in cadrul competitiilor de Grand Prix din Campionatele Mondiale de la mijlocul anilor 1980. A castigat Campionatul Mondial de Motocross la clasa 250cc in 1984 si 1985, in perioada cand a facut parte din echipa de curse KTM. Dupa incheierea carierei in motocross, primul campion mondial austriac la aceasta disciplina a concurat in raliul Dakar, tot in culorile brandului KTM. De asemenea, a fost primul rider de motocross sponsorizat de Red Bull. Colectia KTM KINI-RB include casca, manusi si ochelari. O mare parte din profit este alocata fundatiei Wings For Life, cu scopul de a gasi tratamente pentru leziuni ale maduvei spinarii.

KTM KINI-RB COMPETITION HELMET – o casca offroad de greutate usoara, din fibra de sticla, avansata din punct de vedere al tehnologiei folosite, cu interior detasabil si lavabil si captuseli speciale in zona obrajilor. Dispune de o carcasa interioara EPS cu dubla densitate. Permite purtarea unei protectii pentru gat. A fost realizata exclusiv pentru KTM de KINI-RED Bull.

Manusi de protectie KTM KINI-RB COMPETITION – manusi offroad pentru barbati. Degete usor pre-indoite. Pentru o prindere mai buna, manusile au imprimare din silicon, in timp ce peretii laterali pentru degete sunt confectionati din lycra. Compatibilitate cu utilizarea ecranului tactil. Din materiale: 60% nailon / 20% poliester / 17% poliuretan / 3% neopren. Exclusiv pentru KTM de KINI-Red Bull.

Ochelari de protectie KTM KINI-RB COMPETITION – conceputi pentru offroad. Beneficiaza de tehnologie anti-ceata si sunt prevazuti cu un strat anti-zgariere, plus o banda pentru cap cu benzi de silicon adezive. Acest model de ochelari offroad KTM a fost creat in exclusivitate pentru KTM de KINI-Red Bull.

Intreaga gama de echipamente offroad este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt