Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Echipamente Moto pentru femei din colectia Leatt 2023

Echipamente Moto pentru femei din colectia Leatt 2023

3 minute
Echipamente Moto pentru femei din colectia Leatt 2023

Colectia de echipamente Leatt Moto 2023 abunda in optiuni diversificate atat pentru barbati, cat si pentru femei. Orice rider pasionat de motocross sau enduro va gasi aici de la casti durabile si performante pana la cizme off road, manusi, ochelari de protectie sau jachete moto confortabile. In ceea ce priveste echipamentele destinate femeilor, aici vei descoperi bluza si pantalonii 4.5, cizmele moto 4.5 HydraDri, alaturi de protectia pentru gat 4.5 ajustabila in doua moduri si protectia pentru piept 4.5 Jacki, o armura Premium Hard Shell conceputa special pentru a se potrivi femeilor. Un loc aparte in colectia 2023 il ocupa rucsacii de hidratare, disponibili pe mai multe modele si de capacitati diferite.

Specialistii nostri te pot ajuta sa descoperi ce echipamente motocross sunt potrivite pentru tine!

Kitul folosit de Sara Andersen, un superstar MotoX in devenire, poate fi, de asemenea, inspirational! Atleta din Danemarca este triplu campion european, a castigat de trei ori campionatul suedez si de sase ori pe cel danez si s-a clasat pe locul 5 in campionatele mondiale de motocross in 2019 si 2022.

Bluza Moto 5.5 UltraWeld – alegerea campionilor! O bluza ideala pentru curse motocross, imbatabila in termeni de calitate si potrivire. Este ultra-usoara si ofera o ventilatie larga datorita canalelor de aer si orificiilor de ventilatie taiate cu laser.

Plasa elastica asigura o potrivire optima si va permite sa pilotati cu sau fara platosa, iar manerul din silicon din spate mentine tricoul infipt in pantaloni, in timp ce cusatura sudata la manseta si tiv contribuie la un plus de confort.
O alternativa mai clasica ar fi sa optati pentru bluza gama 4.5.

Pantaloni Moto 5.5 I.K.S – mai usori, mai flexibili, mai durabili. Perechea de pantaloni cu sistem de rezistenta la uzura Internal Knee Brace System (IKS) ofera primul strat de protectie si confort deosebit.

Manusi Moto 2.5 X-Flow – disponibile pe mai multe culori, ofera un flux de aer excelent si dispun de protectie Brush Guard si sunt create din material (zona palmei) NanoGrip dovedit care utilizeaza fibre tesute care sunt de 7500 de ori mai subtiri decat firul de par uman, plus cusaturi FormFit la degete pentru aderenta crescuta in conditii uscate si umede.

Daca te intereseaza o pereche de manusi cu protectie mai mare la impact, te poti orienta catre modelele de manusi 3.5 sau 4.5.

In kitul de echipamente folosit de Sara Andersen, vei mai descoperi: protectia pentru gat 6.5, protectia pentru piept AirFlex pentru femei, cizme 5.5 FlexLock, casca Moto 9.5 Carbon cu ochelari 6.5 IRIZ, casca Moto 8.5 Composite cu ochelari 5.5., genunchiere X-Frame Hybrid.

Protectia pentru piept 4.5 Jacki a fost realizata special pentru a se potrivi liniilor corpului feminin si include spuma 3DF AirFit pentru protectie sporita la impact in zona pieptului si a spatelui. Certificare si testare CE. 12 puncte in sistemul de rating al protectiei Leatt. Designul multistrat 3D ofera confort si ventilatie. Compatibil cu protectia pentru gat.