Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Echipamente moto de strada Husqvarna, gama functionala

Echipamente moto de strada Husqvarna, gama functionala

2 minute
Echipamente moto de strada Husqvarna, gama functionala

Riderii de motociclete de strada Husqvarna care fac zilnic naveta catre serviciu, scoala sau alte destinatii, infruntand jungla urbana la ore de varf, trebuie sa fie cat mai bine echipati. Colectia de echipamente functionale a brandului include numeroase modele de casti, manusi, jachete si pantaloni, astfel incat fiecare pilot isi poate pune in valoare stilul, si in acelasi timp beneficia de protectie in timpul riding-ului. In continuare, va prezentam o idee de „outfit” pentru posesorii unei motociclete entry-level Svartpilen 125, care poate fi o alegere corecta de echipament de protectie si daca pilotati orice alt model HQV de tip street bike.

Casca de protectie Eliminator – beneficiaza de o carcasa in stil clasic realizata 100% din fibra de sticla, cu interior lavabil, protectie anti-ceata ProVision TM. Ideala pentru riderii care poarta ochelari. Fabricata exclusiv pentru Husqvarna Motorcycles de Bell.

Jacheta Pursuit GTX – o geaca moto pentru barbati respirabila, rezistenta la vant si apa, bine ventilata. Potrivita pentru folosire in toate sezoanele datorita stratului termal detasabil. Material GORE-TEX. Se poate ajusta in zona taliei si la mansete. Creata exclusiv pentru Husqvarna Motorcycles de REV’IT.

Jeansi Pursuit – asigura o potrivire lejera. Dispun de o tehnica de cusatura de siguranta si cusaturi triple. Avantajeaza prin tinerea la distanta a umiditatii datorita elementului COOLMAX. Produsul este creat exclusiv pentru Husqvarna Motorcycles de REV’IT.

Manusi Pursuit – acest model de manusi moto este creat din piele, ofera fixare reglabila, cu manseta scurta. Exclusiv pentru Husqvarna Motorcycles de la REV’IT!

Gama de echipamente moto de protectie este disponibila si pe ATVRom Pitesti