Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Colectia de echipamente Troy Lee Designs 2022 pentru riderii GasGas

Colectia de echipamente Troy Lee Designs 2022 pentru riderii GasGas

1 minut
Colectia de echipamente Troy Lee Designs 2022 pentru riderii GasGas

GASGAS a lansat pentru sezonul 2022 o noua colectie de echipamente, Troy Lee Designs 2022. Gama cuprinde echipamente de protectie diversificate, de la tricouri si sepci pana la casti, bluze si pantaloni off road.

Echipamentele functionale din colectie au fost concepute pentru riderii de motociclete Gasgas de tip trial, dar si pentru offroad. Linia include si cateva iteme dedicate celor mai tineri pasionati ai sportului.
Bluza Tech si cizmele Tech T create exclusiv pentru GasGas de Alpinestars ofera confort la purtare si protectie superioara. Pantalonii si bluza GP au fost special concepute pentru amatori de offroad si asigura ventilatie excelenta si confort. Tot in zona de off road, gasiti si perechea de manusi Air gandite pentru MX.
Echipamentele casual includ tricouri pentru femei si barbati si au imprimat logo-ul brandului. Pentru zilele reci, avem in colectia casual hanorace Replica si TLD in culoarea rosie specifica brandului.
Optiunile de jachete sunt variate: TLD Team PIT Jacket, TLD Team Windbreaker, REPLICA TEAM SOFTSHELL si REPLICA TEAM HARDSHELL. Echipamentele marca GASGAS au un look aparte si vor pune in valoare stilul fiecarui rider.

Gama de echipamente off road este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt