Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Argumente PRO bicicleta electrica Fantic XF2 Integra

Argumente PRO bicicleta electrica Fantic XF2 Integra

2 minute
Argumente PRO bicicleta electrica Fantic XF2 Integra
Iti prezentam motivele pentru care merita sa iti iei bicicleta electrica Fantic XF2 Integra!

Bicicleta electrica Fantic XF2 INTEGRA are toate sansele sa-ti devina partenera de nedespartit daca esti un fan convins al ciclismului. Veteranii sportului vor aprecia experienta imbunatatita de pilotare prin dotarea modelului cu motorul Brose DRIVE S, lider in industrie. Nici incepatorii nu vor ramane dezamagiti de performanta acestei biciclete e-MTB. Cei mai noi adepti ai sportului vor indragi acest e-bike Fantic de la prima plimbare datorita manevrabilitatii usoare si confortului la pilotare, chiar si dupa parcurgerea mai multor kilometri.

Fantic XF2 Integra dispune de roata pe fata de 29″ si roata spate de 27,5”, iar butucul este realizat cu tehnologia inovativa Boost. Drept rezultat, amestecul perfect intre sport si motor devine viu si este transferat pe sol. Sram NX 11V (42 dinti) va urca practic oriunde, in timp ce furca Rock Shock Recon RL 120mm va permite chiar si cele mai tehnice coborari. Bicicleta XF2 se adapteaza pe orice traseu pentru a facilita aventuri memorabile in outdoor. XF2 are o baterie de 630 Wh care permite o durata lunga de pedalat. Aceasta baterie prezinta autonomie suficient de mare pentru a-ti garanta o doza sanatoasa de distractie in natura. Ea poate parcurge pana la 185 km (115 mile) cu o singura incarcare. Este nevoie de 3,5 ore pentru a reincarca complet bateria si de 2,5 ore pentru a o incarca pana la 80% de la zero. Bicicleta Fantic vine echipata cu un motor Brose DRIVE S, lider in industrie.

In concluzie, alaturi de modelul electric Fantic XF2 Integra te poti bucura de placerea de a pedala in natura si de a explora orice traseu iti doresti. Ai pus ochii pe un traseu MTB? Purcede la drum impreuna cu Fantic XF2 Integra! De asemenea, nu uita sa te hidratezi si poarta echipamente bike de protectie (casca, manusi, cotiere…)!!