Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Ce e-bike Fantic din gama MTB ti se potriveste?

Ce e-bike Fantic din gama MTB ti se potriveste?

3 minute
Ce e-bike Fantic din gama MTB ti se potriveste?

Gama HARD TAIL de la Fantic este dedicata celor mai mari entuziasti off-road, fiind proiectata pentru utilizare extrema pe trasee deluroase sau impadurite, drumuri de pamant, cu prezenta moderata de trepte, radacini, gropi, pietre, cu pante nu prea complicate si fara trepte inalte. Include modelele Integra XF2 si Fat Sport. Principalele caracteristici ale acestora consta in dotarea cu furca fata, cursa 120mm, greutatea usoara si usurinta manevrarii pe teren accidentat si presarat cu obstacole diverse.

FAT SPORT INTEGRA este rezultatul experientei brandului Fantic. Motorul Brose Alu ofera putere incredibila, in timp ce bateria (Fantic Integra, Lithium Ion, 36 Volt, 630Wh) asigura cea mai lunga durata de pe piata. Bikerii pot controla puterea printr-o simpla apasare de buton, iar sasiul este optimizat pentru a favoriza controlul indiferent de situatie ceea ce permite abordarea cu incredere a provocarilor.

Fantic XF2 dispune de aceeasi baterie ca si Sport Integra. Dureaza 3.5 ore pana la incarcarea completa a bateriei si 2.5 ore pentru a se incarca pana la 80%, de la zero.

Gama de biciclete electrice Fantic pentru TRAIL cuprinde modelele XTF 1.5 si XTF 1.5 Carbon la care se adauga varianta Carbon Factory. Cursa 150mm. Segmentul TRAIL se caracterizează prin trasee alpine / dealuri impadurite, de obicei pe drum de pamant sau cu prezenta moderata a suprafetei extrem de dure sau cu radacini, cu pante care nu sunt prea extreme.

Gama ALL MOUNTAIN este formata din modelele e-bike XMF 1.7 si XMF 1.7 Carbon care au lungimea cursei de 170mm si se caracterizeaza prin versatilitate si agilitate. Sunt potrivite si pentru pilotare in parcurile de biciclete.

Daca vrei o biciclete e-MTB din gama ENDURO, poti conta pe modelele XEF 1.9 Race si XEF 1.9 Factory (cursa 190mm, stabilitate, putere, potrivite si pentru pilotare in parcurile de biciclete). Destinate pentru o plimbare extrema, prin vai si pe pante de coborare foarte dure (in principal de-a lungul pantelor/traseelor de coborare in conditii foarte stresante, pentru drumuri foarte aspre sau sapate, unde sunt prezente chiar si pietre mari si cu radacini).

Segmentul DOWNHILL este reprezentat de modelele XXF 2.0 Race si XXF 2.O Factory cu o lungime a cursei de 200mm. Gama DH se adreseaza celor care practica un stil de riding „extreme” ce presupune trasee de coborare cu cateva viraje extreme, trasee in conditii grele, doar pentru bikerii experti, cu terenuri foarte aspre si cu gropi, inclusiv cu pietre mari, busteni. Pantele de coborare sunt foarte solicitante si de multe ori necesita sarituri peste obstacole.

Bicicletele e-MTB Fantic ofera performanta si sunt proiectate pentru cei care cauta adrenalina fara compromisuri. Cand plecati pe traseu, nu uitati sa purtati echipamente bike corespunzatoare! Purtati casca, manusi, genunchiere si platosa. Va stam la dispozitie cu echipamente barbati si dama, precum si cu rucsaci de hidratare si accesorii.