Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Scuterele electrice Citycoco, noul trend urban

Scuterele electrice Citycoco, noul trend urban

2 minute
Scuterele electrice Citycoco, noul trend urban

Te gandesti sa iti iei un scuter electric? Nu este deloc dificil sa pilotezi unul! In plus, ai doar de castigat daca inveti sa pilotezi corect un scuter Citycoco!

  • Anvelopele late ofera extra echilibru

Atunci cand te familiarizezi cu pilotarea unui scuter, rotile mari ale modelelor Citycoco simplifica mult procesul de invatare. Asigura echilibru suplimentar, astfel incat nu trebuie sa iti fie frica. Nicio grija! Nu ai cum sa cazi si scuterul nu e in pericol sa se prabuseasca. Indiferent de destinatia catre care te indrepti, esti in siguranta. Chiar si daca nu ai mai pilotat pana acum un scuter electric, este usor de invatat cum sa faci asta. De aici si larga popularitate de care se bucura modelele de scutere Citycoco.

  • Extrem de adaptabile, scuterele Citycoco permit pilotarea pe mai multe tipuri de teren: prin parcuri, in zone de recreatie, pe ploaie si pe zapada si, bineinteles, pe strazile aglomerate ale orasului. Le poti utiliza pentru naveta zilnica catre serviciu, pentru o aventura de weekend, pentru a merge la cumparaturi etc. E-scuterele Citycoco sunt o alegere accesibila si grozava pentru naveta, trail riding, camping si pentru petrecerea timpului liber in outdoor alaturi de prieteni.
  • Usor de manevrat si distractiv de pilotat. Scuterele Citycoco ofera o experienta distractiva cu fiecare prilej.
  • Adeptii vehiculelor eco-friendly pe doua roti vor indragi din prima scuterele Citycoco. Cu un design simplu si atragator si cu cea mai noua tehnologie in domeniu, modelele Citycoco sunt o alternativa eficienta, ieftina si practica de transport. In plus, in functie de modelul ales, beneficiezi de o autonomie de 30, 40 sau 60 de km. Instrumentarul de bord este modern si usor de citit. Atractivele Citycoco functioneaza pe baza de baterii li-ion cu timpi de incarcare de 5 sau de 6 ore.