Acasă > Stiri  >  Ducati Multistrada 950 Enduro pentru 2018

Ducati Multistrada 950 Enduro pentru 2018

2 minute
Ducati Multistrada 950 Enduro pentru 2018

Ducati ne va prezenta in urmatoarele saptamani noile sale modele de motociclete Ducati pentru anul 2018 –mai exact, cinci motociclete noi. Ele debuteaza la show-ul EICMA din 2017 din Milano, Italia.

Avem o idee destul de bună cu privire la motocicletele care vor fi lansate, Ducati arătatandu-ne deja Monster 821 actualizat la care se adauga, binenteles, Panigale V4.

Acum ne putem face o idee despre alte modele de la Ducati, deoarece marca italiană este pregătită să-și actualizeze gama de motociclete, atât cu Multistrada 950, cât și cu Multistrada 1200.

La EICMA vom vedea pentru Multistrada 950 o versiune „Enduro” a motocicletei de 937cc. Noua varianta nu este cu mult mai dura, ea primind roti și anvelopele dual sport găsite pe Multistrada 1200 Enduro.

Ducati doreste sa protejeze mai bine Enduro-ul Ducati Multistrada 950 în timpul călătoriilor off-road și pentru a facilita mai mult turele pe terenuri mixte.

Această variantă Enduro ar trebui să ajute Ducati să concureze mai bine cu modelul KTM 1090 Adventure R, care împarte o greutate uscată cu Ducati, dar vine echipat cu mai multă putere și mai multă pricepere pentru orice teren.

Desigur, ceea ce dorim cu adevărat să vedem de la Ducati este o Multistrada focusata enduro, cum ar fi creația personalizată L’Avventura a lui Walt Siegl – ceva cu greutate ușoara și construit pentru călătoritul pe teren dificil.