Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  DiFrancesco se alatura Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing pentru sezonul 2024

DiFrancesco se alatura Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing pentru sezonul 2024

2 minute
DiFrancesco se alatura Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing pentru sezonul 2024

Ryder DiFrancesco a semnat cu Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing pentru Campionatul Mondial de SuperMotocross 2024 (SMX), acoperind Campionatele AMA Supercross si Pro Motocross, precum si seria de inalt profil din Finala SMX.

  • Ryder D se „imbarca” in echipa Gasgas pentru 2024 si va pilota o motocicleta MC 250F Factory Edition
  • Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing dezvaluie un potential talent
  • Sezonul 2024 marcheaza prima divizie regionala 250SX a lui DiFrancesco.

La doar 18 ani, Ryder D este considerat unul din tinerele talente de pe scena competitiilor din SUA, pasind in acest an de la o cariera de amator de mare succes in randurile profesionistilor, cu rezultate incurajatoare.

Sezonul 2024 il vede pe DiFrancesco aliniat la start pentru campania de rookie in clasa 250SX (regiunea specifica inca ramane de determinat), cand se deschid portile la Supercross anul viitor, pe langa al doilea termen in outdoor pentru 250MX si post-sezonul SMX.

Max Lee, Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing Team Manager: „Suntem foarte incantati ca Ryder DiFrancesco s-a alaturat echipei pentru sezonul de curse 2024. Are mult talent si o buna etica a muncii, asa ca se potriveste perfect pentru grup si marca GASGAS!”

Dupa ce a inceput anul acesta Supercross Futures, Ryder a continuat prin a concura pe parcursul intregului Campionat Pro Motocross, obtinand 4 rezultate in top 10 general in 11 runde si cel mai bun sezon de sase in runda finala de la Ironman Raceway, care i-a adus locul al 10-lea in clasament.

DiFrancesco a incheiat pe locul 4 general la SMX Playoff 1 in Charlotte si s-a intrecut pentru a 12-a pozitie in Campionatul 250MX. Acum, cu oportunitatea de a se urca pe un dirt bike Gasgas, tanarul rider este pregatit de noi provocari intr-un mediu nou, echipat cu modelul deosebit de agil MX 250F Factory Edition.

Ryder DiFrancesco: „Sunt foarte incantat sa fac tranzitia la echipa Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing Team pentru primul meu sezon la profesinisti! Sunt pregatit de provocari noi si gata sa invat totul despre noua motocicleta Gasgas.”