Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Descopera skijeturile Sea-Doo din gama Performance!

Descopera skijeturile Sea-Doo din gama Performance!

2 minute
Descopera skijeturile Sea-Doo din gama Performance!

Caracteristici inspirate de curse pe apa, tehnologie avansata si accesibilitate pentru explorare off-shore. Fiecare skijet de tip Performance din lumea BRP Sea-Doo ofera optiuni de motoare Rotax dinamice pentru o extra doza de adrenalina!

Sea-Doo GTR: putere la pret accesibil. Modelul GTR 230 amplifica distractia pe apa, fiind alimentat de un motor Rotax 1630 ACE supraalimentat, capabil sa genereze 230 CP. Motorizarea se combina cu o carena subtire, rezultand o acceleratie si o manevrabilitate care favorizeaza distractia in familie sau orice aventura offshore. Veti experimenta o performanta serioasa fara a sparge banca.

GTR 230 din familia de skijeturi Sea-Doo de tip Performance beneficiaza de o constructie usoara din Polytec, devenind o modalitate grozava de a patrunde in lumea ambarcatiunilor personale gandite pentru performanta pe apa. Acest jetski extinde posibilitatile de aventura datorita designului deosebit de versatil.

 

 

Sea-Doo GTR-X: GTR-X 300 a revenit pe scena PWC-urilor, cu o valoare incredibila. Acest skijet Sea-Doo dispune de toate caracteristicile lui GTR 230, la care se adauga motorul Rotax 1630 ACE – 300 CP, o sa racing din doua piese Ergolock, ghidon jos, spatiu special gandit pentru confort in zona picioarelor. Carena are un design GTI si este realizata din materialul inovator, Polytec Gen II, reducand greutatea ambarcatiunii pentru a livra performanta si eficienta fara egal. In plus, acest material este mai rezistent la zgariere decat fibra de sticla.

 

 

 

Sea-Doo RXP-X: varful de lance pe segmentul de PWC-uri capabile sa ofere performanta de curse, un skijet conceput pentru riderii care doresc sa impinga limitele.

 

 

Sea-Doo RXT-X: atitudine dinamica si agresiva, incredere exceptionala. Un skijet cu performanta offshore de ultima ora. Skijetul Sea-Doo RXP-X 325 imbina motorul reproiectat supraalimentat 325 CP Rotax cu manevrabilitatea inspirata de racing si cu tehnologia avansata pentru performanta care spulbera recordul.
Caracteristici: ghidon ajustabil in 3 pozitii, carena T3-R pentru control superior, carena pe mijloc Shark Gill, cockpit Ergolock-R, estetica moderna, display complet color 7.8-inch, Bluetooth, USB si integrare aplicatie smartphone pentru muzica, vreme, navigatie si multe altele. Sistemul 100W rezistent la apa, BRP Bluetooth Audio Premium este disponibil optional si completeaza experienta onboard.