Acasă > Diverse  >  Descopera culorile toamnei in saua unui ATV Can-Am!

Descopera culorile toamnei in saua unui ATV Can-Am!

1 minut
Descopera culorile toamnei in saua unui ATV Can-Am!

Vara a trecut, dar distractia 4×4 continua! Ce poate fi mai frumos decat o plimbare in natura pentru a admira culorile toamnei? ATV-urile iti ofera modalitatea perfecta de a evada din cotidian si iti permit sa ajungi in zone mai putin umblate. In plus, toamna inseamna si inceperea sezonului de vanatoare, iar un vehicul tip ATV nu serveste doar pentru a ajunge in locuri greu accesibile, ci ofera si capacitatea cargo necesara pentru a transporta unelte si echipamente.

ATV-urile Bombardier au garda la sol mai mare, dispun de putere bruta si manevrabilitate ridicata, asigurand transportul de incarcaturi grele pe teren dificil, variabil. Daca vrei sa petreci o noapte la cort in padure, poti fi sigur ca modelul preferat Outlander ofera spatiul necesar pentru stocarea echipamentelor de camping.

Pentru cei proaspat initiati in riding cu ATV-ul, dar si pentru veteranii traseelor off-road, producatorul canadian propune o gama diversificata de modele. Pentru sezonul 2024, pentru agrement si sarcini utilitare, poti alege din lineup-urile Outlander 500/700, Outlander si Outlander PRO (pachete PRO sau Outlander PRO XU si Outlander PRO Hunting Edition). Pentru riderii juniori, BRP ofera ATV-uri pentru copii Can-Am de capacitate 70cc, 110cc si 250cc (modele Renegade EFI, Renegade DS).