Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Cupa Baja 555 Romania

Cupa Baja 555 Romania

2 minute
Cupa Baja 555 Romania

In acest weekend, echipa CFMoto Racing Team Romania va participa la competitia internationala Cupa Baja 555 Romania, eveniment ce se va desfasura la Buzau.
Organizat de ACS Baja 500 Motosport, evenimentul restrictionat se regaseste in calendarul competitional al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si conteaza atat pentru East European Tout Terrain Series, cat si pentru Campionatul International ACSI Motorsport.
Prin eforturile organizatorilor si ale autoritatilor locale din judetul Buzau, Cupa Baja 555 Romania, ajunsa la a 5-a editie, va reuni la start echipaje din Romania, Italia, Bulgaria, Turcia si Ucraina, cei mai multi dintre sportivii straini avand in palmares prezente la campionate mondiale si la competitii precum Dakar, Africa Eco Race, Silkway sau PanaAfrica.
Traseul se intinde pe 555 de kilometri, care vor fi parcursi de concurenti intr-o singura zi, dupa modelul Dakar. Cupa Baja 555 Romania se anunta pe cat de rapida, pe atat de dificila, iar traseul este compus din drumuri prin campii, pe dealuri, prin paduri, munti si pe sol acoperit cu nisip.
La linia de start vor fi prezente vehicule din toate categoriile care pot participa la cursele de rally raid: auto, moto, buggy, utv, atv si quad.

Programul evenimentului:
9 iulie, ora 15.00 – Start Festiv: Gura Calnaului, Vadu Pasii, Buzau (circuit motocros)
10 iulie, ora 7.00 – Startul competitiei: Piata Daciei nr. 1, Buzau
ora 20.00 – Festivitate de premiere: Piata Daciei nr. 1, Buzau