Acasă > Diverse  >  Concert „Intre prieteni” – work&fun !!

Concert „Intre prieteni” – work&fun !!

1 minut
Concert „Intre prieteni” – work&fun !!

dsc_5825 dsc_5631dsc_5702img_2591dsc_5598dsc_6062

Eu una,m-am distrat de minune la acest concert si sunt sigura ca si colegele mele,pentru ca nu se mai opreau din dansat,mai mai sa ii eclipseze pe cei de la Simplu 😀 !
Muzica lui Smiley si dansul celor de la Simplu impreuna cu invitatul nostru special CRBL , ne-au facut sa avem o sambata memorabila si cred ca este o parere general valabila ,deoarece ,trecand prin multimea de oameni adunati, numai asta auzeam.
Concertul a inceput la ora 19:00 asa cum s-a promis,cu Smiley care ne-a cantat,ne-a dansat,ne-a incantat si mai ales ne-a spus ca nu mai are datorii la stat !Apoi au urmat baietii de la Simplu ,si un mic concurs la care s-au oferit numeroase premii din partea firmei ATVRom,constand in accesorii si echipamente moto.
Distractia s-a incheiat la putin dupa ora 21:00,cu un minunat foc de artificii care a luminat cerul si fetele tuturor celor prezenti !
Multumiri speciale Marketing Managerului nostru,Razvan Stoian care…stiti vorba aceea : „Face totii banii!!” 🙂 si publicului nostru minunat ,care ne-a demonstrat inca o data ca indragesc ATVRom-ul, fiind alaturi de noi la acest eveniment.

Elena Ilie

Comments are closed.