Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Conceptul 125NK de la CFMOTO, in lumina reflectoarelor la EICMA

Conceptul 125NK de la CFMOTO, in lumina reflectoarelor la EICMA

2 minute
Conceptul 125NK de la CFMOTO, in lumina reflectoarelor la EICMA

In cadrul conferintei de presa la EICMA, reprezentantii CFMOTO – Markus Ferch, Vice Presedinte Vanzari in Europa si Carles Solsona, Director de Design, au dezvaluit noi modele de productie, concepte si motociclete in fata a sute de oameni aflati la expozitie, dar si prin intermediul Streaming-ului Global prin retelele social media oficiale ale brandului.

Familia NK este pregatita sa intampine un nou membru. Cu conceptul 125NK, CFMOTO isi propune sa umple golul pe segmentul 125 cc cu o viziune indrazneata si unica pentru a crea un vehicul distractiv de pilotat. O motocicleta CFMOTO naked destinata urmatoarei generatii de rideri si caracterizata prin precizie, un caracter unic si atribute tehnice inalte.

Identitatea lui 125K CONCEPT este atractiva si preia designul introdus de conceptul NK-C22. Bratul oscilant pe o singura parte scoate in evidenta protectia de fibra de carbon de pe roata spate, in timp ce codita subtire se prelungeste spre saua riderului, in aproprierea careia se gaseste un sistem de evacuare sporty. Umerii mari ai rezervorului sunt completati de panouri laterale unice care se dezvolta spre partea din fata, unde vine plasata o lumina LED cu semnatura dedicata.

Pe roata din fata, tubul de aer din fibra de carbon reflecta performanta, in timp ce aparatoarea de noroi frontala este unui dintre detaliile instant recogniscibile ale seriei NK. Toate aceste caracteristici de design sunt puse in evidenta de o schema de culoare care transmite dinamismul vibrant al acestei motociclete-concept.

Conceptul 125NK anticipeaza unul dintre cele mai asteptate produse din lineup-ul CFMOTO. Nu doar ca va extinde gama NK, ci va fi, de asemenea, un partener de incredere pentru cei mai tineri entuziasti ai pilotarii pe doua roti.