Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Colectia KTM PowerWear 2024. Pregateste-te de curse! 

Colectia KTM PowerWear 2024. Pregateste-te de curse! 

2 minute
Colectia KTM PowerWear 2024. Pregateste-te de curse! 

KTM a lansat noi echipamente pentru racing!

Fiecare motocicleta KTM care iese de pe linia de productie beneficiaza de componente best-in-class, R&D si ani lungi de expertiza in domeniu. La fel stau lucrurile si cu colectiile KTM PowerWear. Pentru 2024, producatorul austriac este incantat sa introduca noua gama KTM PowerWear, compusa din seriile speciale RALLY PRO, TERRA ADV PRO, KTM TEAM WEAR si 30 YEARS OF DUKE.

In lineup-ul de echipamente 2024, se gaseste cate ceva pentru fiecare, de la rideri juniori pana la raceri profesionisti. Fiecare produs este creat pentru a face fata provocarilor, indiferent de teren, de conditiile de vreme si in orice situatie.

In 2024, KTM PowerWear colaboreaza cu D3O, lider in protectia la impact si care ofera protectie fara egal, confort si flexibilitate multumita produselor inovatoare certificate CE Nivel 1 si Nivel 2.

 

Caracteristici cheie ale gamei KTM PowerWear 2024

Colectia KTM RALLY PRO

Cea mai recenta gama RALLY PRO este conceputa sa depaseasca obstacolele celor mai dure terenuri. Folosind feedback din partea echipei de fabrica KTM Factory Racing Rally Team, au fost luate in considerare cele mai mici detalii.

Colectia KTM TERRA ADV PRO

Pentru calitate imbatabila, idei si detalii inovatoare, combinatia de jacheta si pantaloni TERRA ADV PRO este una castigatoare. Realizata din materiale de top, colectia TERRA ADV PRO este gandita sa treaca testul, indiferent de distanta si de vreme.

Colectia 30 YEARS OF DUKE 

Pentru a celebra trei decade, gama 30 YEARS OF DUKE este in primul rand despre atitudine. Cu fler casual, dar oferind protectie atunci cand ai nevoie, produsele din aceasta colectie sunt un must-have pentru toti fanii KTM DUKE.

Accesorii si KTM PowerWear Casual 2024

Colectia KTM TEAM WEAR este demna de sloganul READY TO RACE. Are un design indraznet si este pe lista de hituri pentru orice racer in portocaliu.

Colectia 2024 KTM PowerWear acopera toate nevoile, de la imbracaminte cu semnatura casual pana la echipamente de tip Dakar Rally, dar si imbracaminte de strada.