Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Colectia de echipamente Husqvarna 2024

Colectia de echipamente Husqvarna 2024

2 minute
Colectia de echipamente Husqvarna 2024

Noua colectie de echipamente Husqvarna 2024 a fost conturata de originile unice ale mostenirii scandinave a brandului si ofera optiuni diversificate pentru pasionatii de doua roti, atat pentru riderii care folosesc motocicleta ca partener practic pentru strada si rute extraurbane, cat si pentru cei care traiesc pentru adrenalina circuitelor de viteza sau fac din aventurile extreme offroad un stil de viata.

 

 

Fanii au la dispozitie si o categorie separata care include echipamente de tip casual pentru barbati, femei si copii, alaturi de produse Team Wear (incaltaminte sport, geci, sepci, hanorace, genti, rucsaci si solutii de hidratare) si o colectie Rockstar compusa din tricouri, pantaloni, sepci.

In gama de Echipamente Functionale Husqvarna, veti descoperi produse destinate pentru cei care practica diverse discipline offroad (cross-enduro). De la cizme Crossfire 3 SRS sau X-Power, pantaloni, casti offroad si manusi 2.5 Subzero Gotland pana la ochelari Velocity 6.5, geci si bluze offroad, in noul lineup de echipamente offroad veti gasi absolut tot ce aveti nevoie pentru o experienta de riding sigura, confortabila si aliata ultimelor standarde de performanta in domeniu. De asemenea, nu lipsesc nici protectiile pentru piept sau cele pentru gat, alaturi de genunchiere si cotiere, sosete tehnice special concepute pentru offroad.

Seria de echipamente destinate strazii cuprinde cizme Scalar Gore-tex, casti  MX-9 ADV MIPS, Spark 2, Helios, jachete Pilen V2, plus manusi, geaca si incaltaminte Sphere. In afara produselor Scalar si Sphere, mai puteti gasi in lineup costumul si manusile Horizon, alaturi de pantaloni si bluze functionale.