Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO CFORCE 110, partener de distractie pentru copiii pasionati de off road

CFMOTO CFORCE 110, partener de distractie pentru copiii pasionati de off road

2 minute
CFMOTO CFORCE 110, partener de distractie pentru copiii pasionati de off road

CFORCE 110 dispune de toata tehnologia inalta de care beneficiaza si modelele de ATV-uri CFMOTO destinate adultilor. Cu featuri de siguranta, un design modern si o grafica atragatoare pe rosu sau albastru, acest mini-ATV este atat pe placul parintilor grijulii, cat si al juniorilor nerabdatori sa preia controlul la ghidon.

2023 CFMOTO CFORCE 110 este un ATV copii alimentat de un motor in 4 timpi, pe injectie electronica si care vine cuplat la o cutie cu 3 viteze. Motorul 110cc SOHC dispune de pornire electrica, produce putere lina si livreaza un cuplu previzibil, ideal pentru riderii care invata sa faca primii „pasi” in lumea off road-ului. Caroseria usoara contribuie la o plimbare de calitate. Asistenta EFI nu este numai despre eficienta de consum si emisii mai curate, ci ofera in plus minimizarea problemelor cu pornirea pe timp de iarna si simplificarea operatiunii de start. Mentenanta usoara pentru distractie prelungita.

Lista de atribute tehnice include echiparea cu tractiune 2WD, suspensie independenta cu brat dublu tip A pe fata si brat basculant pe spate, amortizoare reglabile pe ulei si componente premium la nivel de frane. Franele pe discuri hidraulice pe fata si pe spate furnizeaza putere de stopare superioara si control.

ATV-ul pentru copii CFORCE 110 se evidentiaza prin caracteristicile gandite pentru protectie: legatura magnetica de siguranta, limitator de acceleratie integrat, aplicatie geofencing, steag, lumini LED de inalta vizibilitate, instrumentar stralucitor cu display 3.5-inch LCD, rezervor 6.4 litri pentru distractie extinsa. Cockpitul include display LED. De asemenea, farurile si stopurile sunt tot cu LED pentru a furniza vizibilitate ridicata.
In termeni de ergonomie, ATV-ul pentru copii CFMOTO CFORCE 110 vine echipat cu un ghidon lat, husa pentru sa din plus, un contur ingust al rezervorului de combustibil si o sa de inaltime 685mm.

Acest ATV 110cc este disponibil cu doua optiuni de culoare: Baja Blue (albastru), Rocket Red (rosu).