Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CF MOTO CFORCE 1000 OVERLAND, ATV-ul anului 2020

CF MOTO CFORCE 1000 OVERLAND, ATV-ul anului 2020

2 minute
CF MOTO CFORCE 1000 OVERLAND, ATV-ul anului 2020

Revista @ATVillustrated a facut nominalizarile, iar modelul CF Moto CForce 1000 Overland a fost numit ATV-ul anului 2020!

ATV Illustrated Magazine are numai cuvinte de lauda pentru varful de lance al gamei CForce, ATV-ul bigbore CF Moto 1000 Overland. Acesta dispune de un pachet complet de dotari moderne pentru a duce mai departe aventura in zone salbatice, fiind pregatit sa asigure transport in siguranta pentru rider, un coechipier si incarcatura. Atributele tehnice consta in motorul 963cc, 2 cilindri capabil sa dezvolte 79 cai putere si o cutie automata moderna. Cutiile detasabile servesc cu brio la depozitarea de unelte si echipamente, alaturi de rack-urile rezistente din otel pe fata si pe spate. Jantele 14-inch din aluminiu, cu beadlock completeaza aspectul modern al modelului CF Moto de fata, in timp ce anvelopele 27” CST Clincher ofera tractiunea necesara pe drumuri dificile off road. La bordul acestui vehicul 4×4 de teren, suspensia fata cu brat dublu in A si amortizoarele complet ajustabile faciliteaza o plimbare lina. Standard vin: aparatoare de vant, faruri LED de intensitate pentru vizibilitate noctura sporita, troliu 1360 kg, scut de protectie HDPE si servodirectie EPS.

Un criteriu important pentru alegerea lui CForce 1000 Overland ca ATV-ul anului 2020 l-a constituit versatilitatea dovedita. Vehiculul este foarte bine echipat pentru a parcurge distante mari si poate fi un excelent partener pentru camping in outdoor. Spatiul de stocare din spate poate fi transformat cu usurinta pentru a acomoda un pasager. Sunt incluse scaritele pentru pasager. De asemenea, riderul beneficiaza de control facil al comenzilor. Confortul la pilotare in conditii de noroi este imbunatatit prin aditia aparatorilor. In plus, mentenanta se realizeaza usor.

In concluzie, datorita spatiului de stocare masiv si caracteristicilor de confort, CForce 1000 Overland reprezinta o alegere inspirata de ATV pentru orice pasionat de aventura. Puterea, adaptabilitatea la traseu si dotarile complete sunt motivele pentru care modelul CF Moto CForce 1000 Overland a castigat titlul de „ATV-ul anului 2020” din partea publicatiei ATV Illustrated Magazine.