CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R – caracteristici cheie

SSV-ul CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R  se bazeaza pe un motor 963cc racit cu lichid capabil sa dezvolte 90 CP (cu 10 cai putere mai mult fata de ZForce 1000 standard) si un cuplu incendiar.  Acest side-by-side CFMOTO beneficiaza de admisie noua si sistem de evacuare si ofera doua moduri de riding selectabile SPORT/NORMAL.

ZForce 1000 Sport R se caracterizeaza printr-un sasiu lat ce contribuie la o stabilitate solida si are latime 64 inch. La nivel de suspensii, detine o bascula noua pentru suspensia fata, plus suspensie spate cu bascula si structura in 4 puncte multi-link. Producatorul chinez aduce imbunatatiri notabile in termeni de stabilitate si manevrabilitate. Caracteristici cheie ale lui ZFORCE 1000 SPORT R:

 • asistenta EPS pentru control precis
 • injectie electronica ‘fly by wire’ EFI de la Bosch
 • manevrabilitate la viteze inalte
 • viraje mai stranse
 • calitate superioara a pilotarii pe teren dur, accidentat si plin de obstacole datorita setarii optimizate cu amortizor de ultima ora
 • ajustare fara unelte
 • mai putine setari, eficienta mai buna a reglajelor
 • confort crescut
 • zgomot redus si control sporit al vibratiilor
 • scaune cu suprafata optimizata pentru o mai buna amortizare
 • ghidon cu fund plat nou
 • instrumentar digital 5-inch TFT cu design UI
 • jante 14-inch din aluminiu cu beadlock si anvelope 29” AT
 • cadru de inalta rezistenta, aprobat ROPS
 • vopsea in stil auto, optiuni multiple de culoare
 • troliu cu cablu nailon si telecomanda de capacitate 1587 kg.

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R este un SSV deosebit de avansat. Pilotii pot folosi aplicatia CFMOTO RIDE pentru o experienta absoluta pe drumurile off road dificile.

Pasionatii de aventura si viteza vor mai aprecia si look-ul modern si atragator, cu mai multe configuratii.

ZFORCE 1000 SPORT R se distinge prin latimea de 64 inch. Ofera mai multa performanta, adaptabilitate la teren si versatilitate fata de modelul ZFORCE 1000 SPORT lat de 60 inch.

CFMOTO ZForce 1000 Sport R detine anvelope 29”, jante beadlock, troliu cu cablu din nailon. Alte caracteristici: ampatament 2285mm si garda la sol 340mm. Motorul dezvolta maximum 90 CP.
Scheme de culoare disponibile: Lava Orange, Nebula Black, Pearl White.

Pentru a oferi o experienta de riding imbunatatita, constructorul chinez a inzestrat SSV-ul ZForce 1000 Sport R cu un sasiu revizuit si suspensii de ultima ora. De asemenea, interfata pentru pilot este mai dinamica. Riderul beneficiaza de tehnologie avansata de asistenta si de optiuni variate pentru a-si personaliza vehiculul in functie de necesitati si preferinte.

In termeni de motorizare, ZForce 1000 Sport R se bazeaza pe un motor 963cc, V-Twin, DOHC, 8 valve, racit cu lichid, injectie Bosch EFI, cuplat la o cutie CVT moderna. Riderul are la dispozitie doua moduri de putere: SPORT si NORMAL. Cea mai importanta noutate consta in sistemul de esapament si admisia de aer eficienta, pluso chiulasa optimizata din punct de vedere al designului pentru cuplu de turatii rapide si putere marita de 90 cp.

O premiera este latimea de 64 inch, oferind o stabilitate solida pe cele mai dure terenuri. Alte featuri ale lui ZForce 1000 Sport R consta in stylingul agresiv, detaliile ascutite, cadrul de inalta rezistenta si cabina aprobata ROPS.

Sasiu si suspensii revizuite.

a) noua bara contribuie la stabilitatea laterala si permite o cursa a suspensiei fata mai ampla, de 340mm.
b) suspensia spate adopta o noua structura si ofera o cursa de 395mm pentru a cuceri zonele pline de obstacole dificile.
c) jantele premium 14-inch aluminiu cu beadlock asigura aderenta crescuta pe teren tehnic.

Modurile Sport si Normal dispun de un display unic. Riderul beneficiaza de instrumentar digital 5-inch TFT nou, plus comutator in stil racing pentru schimbari din „mers”, ghidon nou plat cu aderenta imbunatatita, scaun ajustabil pentru pasager. Scaunele intarite pentru rider si coechipier au o suprafata de suport mai mare si captuseala confortabila, iar sinele glisante de sub scaune permit ajustarea usoara (96mm reglare). Alte dotari: centuri de siguranta in 3 puncte, protectie sporita in timpul franarii de urgenta, conectivitate la smartphone, aplicatia CFMOTO RIDE.

Gama de SxS-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucovina