Acasă > Stiri  >  Gama de SxS-uri CFMOTO UFORCE 2023

Gama de SxS-uri CFMOTO UFORCE 2023

3 minute
Gama de SxS-uri CFMOTO UFORCE 2023

Bazat pe platforma UFORCE 1000 curenta, modelul UForce 1000 EPS XL atinge urmatorul nivel in termeni de confort, capacitati si incarcare. CFMOTO UFORCE 1000XL se caracterizeaza prin ampatamentul lung si ofera 6 locuri.

Cu un pronuntat caracter utilitar, acest side-by-side CFMOTO in varianta XL este capabil sa dezvolte maximum 79 CP.
Vine echipat standard cu troliu 2041 kg si asigura capacitate de remorcare de 800 kg si incarcare 350 kg. Cabina spatioasa ofera multiple featuri ca prizele USB 12 volti in spate si in fata, suporturi pentru pahare si altele. La nivel de sasiu, cadrul a fost consolidat pentru a raspunde solicitarilor dure. La fel, suspensiile si sistemul de franare au fost au fost optimizate pentru sezonul 2023. Pachetul include doua moduri – Work si Normal, EPS, diferential frontal blocabil, control la coborarea in panta, 2WD/4WD, display TFT 5-inch, cabina aprobata ROPS, acceleratie ride-by-wire, kit acoperis, accesorii remorcare, claxon, lumini si oglinzi. Toate accesoriile potrivite pentru modelul de baza UForce 1000 sunt disponibile si pentru versiunea UForce 1000 XL. Schema de culoare: albastru, camuflaj, gri.

Diferentele intre UForce 1000 XL si modelul de baza consta in dotarea cu un scut de protectie mai mare, garda la sol inaltata cu 30mm, discurile pe fata de 230mm (cu 20mm mai mari fata de UForce 1000), componentele mai robuste pentru directie si suspensiile gandite mai cele mai dure obstacole.

UFORCE 800 vine echipat cu un motor solid în 2 cilindri, 800cc, în 4 timpi, răcit cu lichid, DOHC, 8 valve pe injecție.

Motorul vine cuplat la o cutie automată CVT modernă. Permite o capacitate de încărcare de până la 310 kg. Scaunele pentru rider și pasager pot fi reglate au fost gândite din punct de vedere ergonomic pentru a asigura un plus de confort. Bena basculantă poate fi încărcată cu 230 kg.

2023 CFMOTO UFORCE 600 impresioneaza prin pachetul cuprinzator de dotari moderne, cum ar fi EPS-ul progresiv si este mai puternic, mai agil si mai pregatit pentru sarcini de munca diversificate decat predecesorul sau.

UForce 600 rezolva orice solicitari oferind manevrabilitate usoara, este foarte capabil si versatil. In plus, dispune de spatiu cargo suficient pentru a depozita unelte, echipamente de camping, hrana pentru animale sau alte bunuri.

Aspectul premium al acestui SxS 600cc din gama producatorului chinez este dat de vopseaua in stil auto ce confera un finisaj frumos, cu accente metalice stralucitoare. Stratul rezistent la zgariere va asigura ca vehiculul CFMOTO de fata isi va pastra look-ul nou mai mult timp, chiar si dupa munca grea. Jantele din aluminiu 12-inch negre, usoare si durabile contribuie la infatisarea sa premium.