Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

2 minute
CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

Timp de 4 zile prin muntii, padurile si campiile din Portugalia, participantii la BP Ultimate Rally Raid au parcurs sute de kilometri. Riderii au pilotat pe ploaie si prin balti adanci, dar si prin soare arzator. Membrii CFMOTO Thunder Racing Team au avut parte de cateva incidente minore pe durata competitiei, insa nimic nu i-a oprit din a urca pe podium.

„Am dat totul in fiecare zi. Pe atatia kilometri, au fost doar cateva greseli minori – am impins limitele la maximum. Sunt foarte multumit de munca depusa de intreaga echipa, deoarece nu am intampinat probleme tehnice. Pregatirea echipei merita zece puncte. Organizarea evenimentului a fost, de asemenea, grozava, au venit numerosi vizitatori – iar toate emotiile de dupa competitie sunt pozitive”, a declarat Antanas Kanopkinas. „Este vorba nu doar de viteza, ci si de pregatireapsihologica si fizica. Unii dintre concurenti, din pacate, nu au trecut testul, dar se mai intampla, urmatoarele etape ii asteapta si fiecare isi poate lua lua revansa. Noi incepem din nou pregatirile pentru urmatorul start din momentul in care revenim acasa”.

A. Kanopkinas a obtinut locul 2 in clasamentul la clasa quad. Colegul de echipa, Gaetan Martinez, a fost cu doar cateva secunde in spatele sau, clasandu-se pe 3, asa ca ambele ATV-uri CFMOTO care au concurat in Portugalia vor avea o sansa la podium.

„Ultima zi a raliului a fost deosebita, scurta si rapida. Am avut doar o mica eroare, dar nu a schimbat rezultatul final. Sunt foarte fericit ca am dovedit din nou ca suntem o echipa de curse puternica si ca CFMOTO are loc in acest campionat. A fost o experienta deosebita, un raliu extraordinar – multe trasee diferite pe parcursul acestor zile. Acum este timpul sa ne odihnim si sa ne pregatim de urmatoarea intrecere”, a spus G. Martinez.

Urmatoarea provocare pentru echipa are loc in mai putin de doua luni – pe 27 mai, atletii vor lua startul la Hellas Rally Raid in Grecia. Sapte zile de racing si o competitie la fel de acerba ca in Portugalia.