Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO si ZEEHO prezinta modele noi la show-ul EICMA 

CFMOTO si ZEEHO prezinta modele noi la show-ul EICMA 

2 minute
CFMOTO si ZEEHO prezinta modele noi la show-ul EICMA 

CFMOTO va sustine o conferinta de presa marti, 7 noiembrie, la prestigiosul salon moto de la Milano, unde doreste sa-si surprinda fanii si sa cucereasca viitori adepti propunand noi vehicule pe doua si patru roti.

Inovatie, imaginatie si inspiratie: CFMOTO si sub-brandul electric ZEEHO promit sa faca furori la cea de-a 80-a editie EICMA care are loc intre 7-12 noiembrie 2023. Fiera Milano isi deschide portile pentru peste 1700 de expozanti. Se preconizeaza ca la eveniment vor participa peste cinci sute de mii de oameni. CFMOTO si ZEEHO vor juca un rol important, dezvaluindu-si intentiile pentru 2024 si pentru viitor sub sloganul VISION IN MOTION.

Mai mult de jumatate de milion de utilizatori, o retea de dealeri in continua crestere, un departament infloritor R&D si mai multe departamente tehnice inseamna ca brandul chinez are ca obiectiv sa atinga recorduri si in urmatorul an in ceea ce priveste dezvoltarea de produse.

Fundatia pentru succes si expansiune a companiei se datoreaza unor game diversificate de inalta calitate de motociclete, ATV-uri si SxS-uri, adresandu-se tuturor segmentelor din piata, de la activitati outdoor pana la sport si aventura, naveta urbana si posibilitati largi de customizare, cu o varietate mare de capacitati de motoare.

CFMOTO va introduce inventii semnificative la expozitia anuala de motociclete EICMA si isi va prezenta cele mai recente concepte, modele, proiecte si caracteristici tehnice de top.

Parte din strategia companiei pentru viitoarele decade implica brandul electric ZEEHO aflat in centrul atentiei in ceea ce priveste mobilitatea urbana. Cu tehnologie avansata si cea mai buna experienta pentru utilizator posibila, ZEEHO s-a impus pe piata internationala in sectorul EV.

Lista de vehicule CFMOTO care vor putea fi admirate la EICMA cuprinde urmatoarele:

– 3 modele NK
– 3 modele MT
– 4 modele SR
– 2 modele CL-C
– 4 modele CL-X
– 2 modele concept: MT-X CONCEPT si 125NK CONCEPT, plus un nou motor
– 3 modele de ATV CFMOTO pentru adulti
– 4 modele de ATV-uri pentru copii
– side-by-side electric UFORCE E CONCEPT
– un nou concept de ATV de noroi.

ZEEHO va dezvalui 7 scutere, inclusiv AE6+, AE6 Concept, doua noi modele AE8 cu aspect updatat si alte trei modele complet noi.

Platforma digitala inteligenta, inclusiv aplicatia CFMOTO RIDE, sistemul de interactiune cu vehiculul MMI si Sistemul de Asistenta Avansata vor fi prezentate in cadrul evenimentului.