Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO HUNT THE WOLF 2024 promite actiune incendiara in off-road

CFMOTO HUNT THE WOLF 2024 promite actiune incendiara in off-road

2 minute
CFMOTO HUNT THE WOLF 2024 promite actiune incendiara in off-road

13-17 mai 2024
Baisoara, Romania.
5 zile de off-road racing
1 CLASS: “Soft-Extreme”.

Astazi debuteaza editia 2024 a competiei extreme cu ATV-uri, CFMOTO HUNT-THE-WOLF! Concurentii iau startul la 14-15.00, ora Romaniei. Se anunta o actiune incendiara, mai ales ca au fost puse la bataie premii consistente. Printre cei inscrisi se numara rideri care au deja experienta HTW din anii trecuti, dar si noi piloti, veniti din mai multe tari. Sponsor al acestui eveniment sportiv este AUTHENTIC-SPIRIT, cu suport din partea CFMOTO; alaturi este si brandul de cauciucuri KENDA, iar printre partenerii loiali se numara ATVROM, TFX SUSPENSION si IRON BALTIC.

HUNT-THE-WOLF este o cursa plina de spectacol si adrenalina. Categoria EXTREME a fost constiincios gandita de la inceput drept cea mai dificila cursa de ATV-uri din Europa si posibil din lume. Vehiculele si riderii imping limitele, in timp ce extenuarea fizica deriva din pilotarea tehnica. Pentru a onora simbolul competitiei – lupul singuratic -, aceasta intrecere a fost transformata intr-o cursa individuala, in care fiecare trebuie sa dea tot ce are mai bun pentru a urca pe podium.

Spiritul de colegialitate si suportul din partea altor „lupi” sunt de apreciat in cadrul HTW, dar fiecare „vaneaza” pentru sine si incheie singur teribila cursa cu ATV-uri. Capacitatea de orientare, energia, instinctul de killer si de invingator, prudenta si logica se unesc cu respectul, agresivitatea si pilotarea cu maiestrie a vehiculului de concurs.

Organizatorii, italianul Oliver Renzler si romanul Mihai Concioiu, ambii fondatori ai Authentic-Spirit SRL, au dat viata povestii HUNT-THE-WOLF in 2007. Amandoi au fost si sunt in continuare niste piloti de ATV-uri de succes. Categoria extrema HUNT-THE-WOLF a devenit cea mai dificila cursa de ATV din lume. In 2014, Oliver a preluat fraiele intregii organizari, in timp ce Mihai s-a concentrat asupra managementului AUTHENTIC-SPIRIT. De-a lungul anilor, cativa oameni au format echipa de baza, Daniela Martinescu, Levi Turak, Razvan Dilimot, Bogdan si Katie Mag, Alin Moldovan, Alin Soanca, Alin Pop, Bogdan Pop, multi voluntari din Serbia si Marea Britanie, urmand ca in 2017 sa se alature lituanianul Alvydas Petrosius care a introdus imbunatatiri tehnice semnificative.

Ceremonia de premiere HTW 2024 va avea loc vineri dupa-amiaza. Traseele sunt dure, periculoase. Numai pilotii cu experienta trebuie sa isi incerce potentialul la HTW. Protectia completa este imperativa pentru fiecare concurent!

In calitate de partener al evenimentului, ATVRom asteapta cu interes desfasurarea primei zile de racing si ureaza succes echipei din Romania!