CFMOTO a dezvaluit gama de motociclete adventure 800MT

Constructorul chinez a lansat noua familie adventure 800MT la show-ul moto 2021 Beijing. Modelele 800MT Sport si 800MT Touring au fost in centrul reflectoarelor, in timp ce colaborarea CFMOTO cu compania austriaca KTM a trecut la nivelul urmator.

Motocicleta 800MT se bazeaza pe o unitate potenta KTM cu 2 cilindri paraleli, 799cc capabila sa dezvolte 95 cai putere. Modelul detine ambreiaj slipper, injectie electronică de la Bosch si acceleratie ride-by-wire cu trei moduri de pilotare: rain, off-road si road. Atat 800MT Sport, cat si 800MT Touring dispun de rezervor 19 litri, un cadru din otel tubular, suspensie KYB complet ajustabila, bare de protectie, sa de inaltime 825mm, ecran reglabil si frane J.Juan cu ABS. Cele doua motociclete CFMOTO din gama adventure se diferentiaza prin jantele cu care vin echipate. Varianta Touring beneficiaza de jante cu spite. Rotile au dimensiunile 19 inch pe fata si 17 inch pe spate – un compromis ideal pentru pilotare pe asfalt si in afara lui.

Gama 800MT vine cu mai multe caracteristici standard:
– ecran TFT 7-inch cu conectivitate Bluetooth si functie de navigatie (plus o aplicatie suplimentara)
– Cruise control
– parbriz ajustabil
– lumini de ceata
– bare de protectie
– USB si priza 12 volti
– faruri LED.

Versiunea 800MT Touring adauga o serie de featuri de siguranta, accesibilitate si performanta:
– monitorizarea presiunii din anvelope
– sa incalzita (pentru pilot si pasager) si manere incalzite
– suport central
– handguards
– schimbare rapida a vitezei in doua moduri
– placa din aliaj
– amortizor de directie
– pornire fara cheie.

Cu fler tehnic si un styling impresionant, motocicletele 800MT Sport si 800MT Touring deschid un nou capitol pentru producatorul CFMOTO, afirmandu-se pe segmentul dedicat riderilor care iubesc aventura.

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Timisoara!