Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO deschide o noua fabrica in Mexic

CFMOTO deschide o noua fabrica in Mexic

3 minute
CFMOTO deschide o noua fabrica in Mexic

Pe 20 iulie, CFMOTO a inaugurat prima sa fabrica in Mexic. Cu o investitie totala de 46 milioane USD, fabrica mexicana detine o capacitate anuala de 100.000 de unitati. Acest moment marcheaza o piatra de hotar pentru explorarea CFMOTO pe piata nord-americana.

Fabrica construita de renumitul producator de vehicule powersports chinez se gaseste in Parcul Industrial Vynmsa din Apodaca, Nuevo León (nord-estul Mexicului). Oficiali guvernamentali din Mexic, reprezentanti mass-media, experti, furnizori si parteneri au participat la ceremonia de deschidere si au asistat la iesirea de pe liniile de productie a primului UTV. Invitatii au fost impresionati de instalatiile de productie inovatoare, eficiente si avansate si de capacitatea de cercetare si dezvoltare a brandului chinez.

Evan Zhang, directorul general al CFMOTO Mexic, a prezentat pe scurt fabrica. Inceputa in martie 2022 si finalizata in iulie 2023, fabrica mexicana CFMOTO are o suprafata totala de 75.000 de metri patrati cu o investitie totala de 46 milioane USD. Include doua fabrici cu o suprafata de 37.000 de metri patrati, care acopera sectoarele de sudare, vopsire si asamblare. Capacitatea anuala a fabricii CFMOTO Mexic este de 100.000 de unitati, de la productia de UTV-uri la mai multe modele in urmatorii cativa ani. Fabrica a creat peste 500 de locuri de munca in Apodaca.

Iván Rivas, Secretarul Economiei al Guvernului din Nuevo León; César Garza Villarreal, primarul orasului Apodaca; Maggie Alcantara, director general pentru investitii globale la MoFA Mexic; si Minjie Lai, CEO al CFMOTO, au participat la ceremonie si au sustinut discursuri. Jesús Seade Kuri, ambasadorul Mexicului in Republica Populara Chineza, a felicitat prin video lansarea fabricii CFMOTO Mexic.

Lai si-a exprimat aprecierea pentru sprijinul primit de fabrica mexicana CFMOTO din partea autoritatilor locale. „Mexicul este o tara plina de pasiune si oportunitati. Ospitalitatea localnicilor si mediul sau de afaceri ma impresioneaza. Fara sprijinul guvernului mexican, al angajatilor nostri si al partenerilor locali, nu am fi in stare sa facem acest progres”, a spus Lai.

El a subliniat, de asemenea, ca fabrica mexicana este o cheie pentru strategia de crestere globala a CFMOTO. „Fabrica mexicana reprezinta o piatra de temelie a viziunii noastre de a deveni un brand global premium de sporturi de putere. Productia din fabrica va ajuta CFMOTO sa-si reduca semnificativ costurile, oferindu-i mai mult avantaj in concurenta de pe piata si oferind servicii mai bune clientilor nostri globali. Vom continua sa lucram cu parteneri locali pentru a explora piata globala si a promova un nivel mai ridicat de dezvoltare”, a spus Lai.

„De cand a inceput aceasta administratie, in octombrie 2021, am introdus pana acum 148 de proiecte de investitii, iar 27% dintre acestea corespund industriei auto, una dintre cele mai dinamice industrii din lume. In special, 28 dintre aceste proiecte apartin unor companii din China. Felicitari fabricii mexicane CFMOTO. Astept cu nerabdare sa cooperam cu CFMOTO in viitor”, a spus Iván Rivas.

CFMOTO isi propune intotdeauna sa atinga obiective mai inalte pentru a oferi produse mai bune, mai avansate si mai distractive pe piata mondiala de vehicule powersports: motociclete, side-by-side-uri, ATV-uri. Productia din Mexic este un pas major in demersul global al CFMOTO pentru o companie lider mondial powersports. Productia locala ar putea ajuta CFMOTO sa raspunda cererii in crestere a pietei americane.