Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO a prezentat conceptul SR-C21

CFMOTO a prezentat conceptul SR-C21

2 minute
CFMOTO a prezentat conceptul SR-C21

CFMOTO a dezvaluit recent un nou concept de motocicleta supersport: SR Vision. Se preconizeaza ca aceasta motocicleta CFMOTO este un rival pentru Yamaha R7 si va aparea in reprezentante de anul viitor. Producatorul chinez a lansat deja pe piata o motocicleta SR, sub forma modelului sportsbike de capacitate mai mica, 300SR.

Stylingul lui SR-C21 pare o reminescenta a modelelor high-end italiene ca Ducati Panigale V4 si Aprilia RSV4, cu partea frontala a caroseriei imprumutata de la modelele de curse MotoGP ale KTM. CFMOTO SR-C21 a fost proiectat in colaborare cu centrul de dezvoltare si cercetare din Rimini, Modena 40 si este caracterizat printr-un look modern si muscular. Chiar daca detaliile sunt top secrete, iubitorii de motociclism se pot astepta la un model „race replica” in adevaratul sens al cuvantului.

Cu un design agresiv, frane Brembo, furci inversate Ohlins, jante cu 6 spite, evacuare SC Project, brat oscilant si aripi, noul concept prezentat de constructorul din China are toate ingredientele pentru a furniza o experienta de riding palpitanta. CFMOTO colaboreaza cu KTM si casa de design europeana Kiska, asa ca specialistii pot presupune ca motorizarea ar putea consta intr-o unitate cu 1 cilindru de 390 sau 700cc, cu 2 cilindri 890cc sau o versiune modernizata a motoarelor KTM V-Twin de cilindree mai mare. In 2022, categoria Supersport va incepe tranzitia de la bazele traditionale cu 600cc 4 cilindri catre un nou inceput in campionatul de Superbike britanic.

Desi este in stadiul de concept, CFMOTO SR Vision ar fi o motocicleta eligibila pentru un loc in padocul Superbike datorita caroseriei aerodinamice si agresive cu protectii din fibra de carbon pentru frane. Detine componente performante ca suspensiile Ohlins si franele Brembo, plus esapament dublu SC Project. Noua CFMOTO SR se distinge prin ecranul TFT mare, luminile cu semnatura LED futuriste si anvelopele Pirelli Diablo Supercorsa. CFMOTO este interesat sa isi extinda portofoliul si este incantat de oportunitatea de a oferi modele de productie pe segmentul supersports pe piata europeana. Expertii in domeniu se asteapta ca producatorul sa isi anunte intrarea pe tabela Moto3 in aceasta saptamana, avand in vedere ca pregateste lansarea unui racebike KTM rebranduit pentru a concura in sezonul urmator. In momentul actual, CFMOTO ofera un singur sportsbike, 300SR, la care se adauga modelul naked sportsbike 700CL-X de capacitate mai mare.