Acasă > Stiri  >  CFMOTO prezinta ATV-urile de copii CForce 110 si CForce EV 110 la EICMA

CFMOTO prezinta ATV-urile de copii CForce 110 si CForce EV 110 la EICMA

1 minut
CFMOTO prezinta ATV-urile de copii CForce 110 si CForce EV 110 la EICMA

Mini ATV-ul CFMOTO CFORCE EV 110
CFMOTO prezinta in cadrul show-ului EICMA 2021 de la Milano cele mai noi vehicule ale sale pe doua si patru roti. O noutate de la brandul chinez vine sub forma a doua modele de ATV-uri pentru copii.

CFORCE EV 110 este un ATV copii echipat cu motor 110 cc, monocilindru, SOHC, Bosch EFI cuplat la o cutie moderna cu trei viteze (F/R/N). In termeni de sasiu, acest mini-ATV CFMOTO vine dotat cu suspensie fata independenta cu brat dublu in A, amortizor pe ulei ajustabil si monoamortizor pe spate. Cu ajutorul franelor pe discuri hidraulice, modelul de fata ofera o putere de stopare superioara. Disponibil cu doua scheme de culoare atractive: Rocket Red, Baja Blue. Pachetul standard include lumini de zi cu halogen si accente LED pe fata si bara cu LED pe spate, frana de parcare standard, transmisie pe lant, tractiune 2WD, bord cu ecran 5” LCD, rezervor 6 litri. Garda la sol 120 mm. Acest vehicul pentru copii dispune de omologare CE.

ATV-ul de copii CFORCE 110 este una dintre cele mai noi aditii in lineup-ul CFMOTO si poate fi admirat pana duminica, 28 noiembrie, la standul producatorului in cadrul expozitiei EICMA 2021 de la Milano.