Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO a dezvaluit motocicleta-concept MT-X

CFMOTO a dezvaluit motocicleta-concept MT-X

2 minute
CFMOTO a dezvaluit motocicleta-concept MT-X

Conceptul MT-X se axeaza pe o viziune high-tech, in timp ce respira clipa prezenta in continua miscare. Styling-ul unic al graficii si culorile se combina pentru a contura personalitatea potrivita unei motociclete capabile, cum este si conceptul MT-X. Schema coloristica sugereaza spiritul de aventura si o atitudine matura in fata noilor provocari, in timp ce accentele fluorescente reflecta spiritul de curse CFMOTO cu o inclinatie spre distractie si  explorare fara limite.

Motocicleta-concept MT-X propune riderilor sa-si defineasca limitele si sa indrazneasca sa le depaseasca. Designul cu linii si suprafete curgatoare din spate spre fata si viceversa exprima manifestul aventurii „X”. Partea frontala musculara este caracterizata de un far complet LED, in timp ce ecranul tactil 8” TFT vertical este inspirat de turnul de navigatie al motocicletelor rally. De asemenea, aripile laterale amintesc de motocicletele adventure care au marcat o era de curse prin desert. Roata pe fata de 21”, garda la sol inalta si cursa crescuta a suspensiei sunt caracteristici esentiale pentru a infrunta orice obstacol intalnit pe traseu. Panourile laterale, saua plata pentru rider si codita subtire sunt trasaturi distinctive ale ADN-ului off-road mostenit de conceptul MT-X.

Fiecare element de design joaca un rol cheie, iar rezervorul de combustibil este plasat mai jos in comparatie cu alte modele MT din lineup-ul de motociclete CFMOTO. Echilibrul vehiculului este optimizat per ansamblu si experienta de riding este imunatatita in toate conditiile. Un explorator in cautarea aventurii supreme.

Motor 675 cc: primul motor in 3 cilindri dezvoltat de CFMOTO

Unitatea de putere 3 cilindri 675cc reprezinta un proiect nou in-house marca CFMOTO si se caracterizeaza prin greutatea redusa, durabilitate inalta, acceleratie rapida si o livrare lina (multumita ambreiajului FCC). Acest motor va echipa modelele 2024. Motorul va livra un cuplu maxim de 68 Nm la 8250 rpm si putere maxima de peste 100 CP, atingand un varf de 12300 rpm. Aceste cifre impresionante vor duce noile motociclete la o acceleratie impresionanta 0-100 km/ora in doar 3 secunde. Unitatea este forjata din aluminiu pentru a obtine o reducere cu 10% a greutatii in comparatie cu motoarele similare. Primul motor cu 3 cilindri de la CFMOTO are o greutate de 55 kg. Pistoanele din aluminiu forjat contribuie la un plus de rezistenta de 8%.

(Toate datele provin de la CFMOTO Engine Laboratory, datele specifice pot varia pentru vehiculele de productie).