Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO 800MT Explore Edition

CFMOTO 800MT Explore Edition

2 minute
CFMOTO 800MT Explore Edition

CFMOTO 800MT Explore Edition, versiunea lui 800MT imbunatatita, impresioneaza prin performanta crescuta pe distante mari. Noul adventure bike se distinge de la prima vedere prin designul impunator, modern si este disponibil cu doua optiuni de culoare. Aceasta motocicleta CFMOTO propune o experienta de riding optimizata pentru a permite riderilor pasionati de calatorie sa impinga limitele si sa descopere noi orizonturi, beneficiind de confort, putere si manevrabilitate sporite.

Drumul pe care il parcurgi nu este intotdeauna clar definit. Pe fiecare traseu te asteapta ceva nou si surprinzator, oferindu-ti emotie si adrenalina pura. In saua lui CFMOTO 800MT Explore Edition, iti resetezi compasul pentru a te bucura de libertatea pilotarii pe doua roti.

800MT Explore Edition reprezinta o varianta updatata si imbunatatita a modelului 800MT. Aduce putere solida si capacitati uriase pentru riding pe distante lungi. Sistemul de control al tractiunii optimizat contribuie la un plus de siguranta. Motocicleta in editie Explore se diferentiaza de modelul de baza prin dotarea cu display 8-inch MMI, radar RDS pe spate si anvelope Michelin.

Afisajul 8-inch MMI realizeaza interactiunea multimedia, inclusiv simpla navigatie, controlul vocii, control tactil si alte functii. Radarul spate RDS furnizeaza asistenta la schimbarea benzii, servind la o pilotare mai usoara si la imbunatatirea sigurantei. Anvelopele originale Maxxis au fost inlocuite cu doua cauciucuri Michelin.
Sistemul de control al tractiunii imbunatateste aderenta si ajuta la prevenirea accidentelor cauzate de alunecarea rotii spate pe suprafata de drum cu frictiune nesatisfacatoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In rest, 800MT Explore Edition prezinta aceleasi specificatii tehnice inalte ca modelul standard 800MT:

– motor 2 cilindri in linie, 799cc, racit cu lichid, 8 valve, EFI, DOHC
– acceleratie electronica
– moduri de putere: Sport, Rain
– 67kW/9250 rpm (95 CP/9250 rpm)
– pornire electronica
– ABS; ABS la viraje
– frane pe discuri J.Juan.

Alte caracteristici:
– sa de inaltime 825 mm
– rezervor 19 L
– far frontal LED, stopuri LED, lumini de ceata LED
– magnetou 350 W
– dashbord TFT
– port UBS + 12V DC
– scheme de culoare: Gem Black / Starry White.