Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO 700CL-X SPORT

CFMOTO 700CL-X SPORT

2 minute
CFMOTO 700CL-X SPORT

Un model derivat din line-up-ul CL-X, motocicleta CFMOTO 700CL-X SPORT se remarca prin atitudinea dinamica si look-ul agresiv de naked, devenind o alegere inspirata pentru cei care cauta un partener manevrabil si distractiv de pilotat. Estetica sa cu stil de cafe-racer primeste o interpretare noua, sofisticata. Designul cu elemente specifice X (far frontal, stop spate, oglinzi rotunde, cadru expus, carcasa motorului, rezervorul cu forma zvelta) reuseste sa atraga instant atentia. Pre-echipat standard cu ABS, acceleratie electronica, cruise control, abreiaj papuc, frane Brembo, suspensie KYB, bare de fixare, protectie la aprindere, senzor rollover si lumini LED. Acest naked bike de ultima ora este disponibil cu doua scheme de culoare atractive: Nebula White, Velocity Grey. Indiferent din ce unghi priviti, 700CL-X SPORT are un aspect cafe pronuntat.

Puteti considera ca modelul 700CL-X SPORT reprezinta o alternativa excelenta in clasa naked, intre modern si retro. Dispune de caracteristicile clasice ale unui cafe racer in stil contemporan. Farul rotund LED este montat in armonie cu suspensia fata. Oglinzile retrovizoare, rotunde, vin conectate unde se termina ghidonul. Postura per ansamblu a acestei motociclete CFMOTO denota agresivitate si dinamism, precum un streetfighter. Rezervorul muscular, de capacitate 13 litri, in combinatie cu vopseaua in doua culori, creeaza un impact vizual puternic.

In termeni de motorizare, 700CL-X SPORT vine echipat cu motor cu 2 cilindri in linie, 4 timpi, pe racire cu lichid, DOHC, 693 cc. Pilotul beneficiaza de modurile de riding SPORT / ECO. La nivel de sasiu, se observa dotarea cu un cadru Trellis din otel, ghidon cu clips, brat oscilant din aliaj de aluminiu, jante 17”. Suspensia fata KYB 41mm ajustabila si consola KYB pe spate, reglabila, cursa 150mm asigura manevrabilitate si confort in orice conditii la pilotare. Franele pe discuri 300mm cu cate un etrier Brembo Stylema lucreaza impreuna cu ABS-ul pentru a oferi siguranta crescuta si putere de stopare superioara. Saua riderului are o inaltime de 795 mm. Garda la sol este de 160 mm.

 Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Timisoara