Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO 650MT, un partener touring de incredere

CFMOTO 650MT, un partener touring de incredere

2 minute
CFMOTO 650MT, un partener touring de incredere

CFMOTO 650MT este o motocicleta touring bazata pe platforma de motor solida si stabila CFMOTO 650cc, potrivita pentru naveta zilnica prin oras, dar si pentru pilotare dincolo de asfalt. Echipata cu o furca de greutate usoara inversata pe fata, monoamortizor si sistem BOSCH EFI, motocicleta 650MT se descurca excelent la capitolul manevrabilitate, dar este in acelasi timp un partener sigur si loial pentru deplasare pe distante lungi. Liniile gratioase si fluide ale caroseriei sunt accentuate de farurile cu LED-uri, evidentiind designul robust si compact al modelului 650MT din gama de motociclete CFMOTO. Adaugarea unui parbriz asigura o experienta de riding mai confortabila, taind vantul cu usurinta.

Motorul racit cu lichid, 8 valve, 650cc, cu 2 cilindri, DOHC produce putere lina. Natura sofisticata a lui 650MT inseamna o curba de putere rafinata cu o multime de muschi in intervalul mediu, care necesita mai putine schimbari, oferind, in acelasi timp, performante sportive care ridica adrenalina. 650MT se distinge printr-o nota usoara de evacuare si este mai fiabil ca niciodata cu o biela revizuita.

Configuratie touring. Cadrul turnat din aluminiu furnizeaza rezistenta inalta si contribuie la o pilotare fara efort. Interventia ABS-ului previne pierderea controlului si alunecarea rotii in timpul franarii de urgenta. Cursa suspensiei fata 140mm si suspensia spate 45mm KYB ajustabila, impreuna cu anvelopele Metzler ofera aderenta puternica pe diferite suprafete. Datorita configuratiei touring consistente, MT650 va permite sa pilotati cu usurinta si confort pe orice teren.

Displayul color 5-inch TFT ofera date precise. Riderul poate selecta intre modurile Touring si Sport printr-o apasare de buton. Ecranul are protectie pentru ochi pentru riding pe timp de noapte.

Alte caracteristici:
– rezervor 18 litri
– sa de inaltime 820/840 mm
– garda la sol minima 170 mm
– optiuni de culoare: Athens Blue/Nebula White.