Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Incepe o noua calatorie alaturi de CFMOTO 450NK! 

Incepe o noua calatorie alaturi de CFMOTO 450NK! 

3 minute
Incepe o noua calatorie alaturi de CFMOTO 450NK! 

CFMOTO 450NK se alatura seriei de motociclete naked NK a producatorului chinez pentru sezonul 2023, oferind o noua optiune pe segmentul de street bike-uri din ce in ce mai popular in Europa. Foarte multi rideri sunt interesati la ora actuala de un partener pe doua roti din clasa 300-500cc, iar 450NK se adreseaza celor care cauta o modalitate rapida si mai economica de a tranzita orasul aglomerat. Modelul a fost dezvaluit la Salonul de la Beijing, alaturi de 450SR S.

Imbarca-te in calatoria pe doua roti alaturi de  CFMOTO 450NK!

Brandurile celebre se axeaza in continuare pe motocicletele naked entry-level. In ultimii ani, naked-urile de cilindree mica au lansat succesiv noi modele upgradate, atragand generatia tanara. Din 2016, CFMOTO 400NK a castigat un numar impresionant de fani datorita manevrabilitatii prietenoase cu riderul si pilotarii confortabile. Se mai poate spune si ca 400NK i-a insotit pe riderii in etapa de inceput de drum, garantand o experienta de riding distractiva. Noul model 450NK este upgradat la platforma de motor puternica 449cc, iar designul sau exterior se bazeaza pe conceptul V2. Ca al doilea naked bike cu un nou limbaj de design introdus pe piata dupa 800NK, 450NK propune o experienta premium.

450NK ofera performanta crescuta in termeni de motorizare, comparativ cu competitorii sai. Dispune de acelasi motor 449cc cu 2 cilindri in paralel, DOHC precum modelul sport 450SR (Sport Racing). Dezvolta maximum 50 CP. Poate atinge viteza maxima 178 km/ora. Acceleratie de la 0 la 100 km/s in 4.9 secunde. Rezervorul de 14 L asigura autonomie de aproximativ 300 km.

De asemenea, 450NK vine inzestrat cu noile caracteristici de design ale celei de-a doua generatii NK: look agresiv, schema de culoare indrazneata, cadru naked cu elemente dinamice. Usor de manevrat, 450NK este o motocicleta CFMOTO care ofera mixul perfect de caracter sportiv si confort.
Optiuni de culoare disponibile: Zephyr Blue, Nebula Black, Nebula White.

Printre avantajele aduse de CFMOTO 450NK riderilor incepatori se numara manevrabilitatea, rezultat al unui design de greutate usoara care depaseste majoritatea modelelor street bike de aceeasi cilindree. Furca inversata pe fata 37 mm orientata catre un stil de riding sporty ofera suport optim, control si stabilitate. Sistemul de control al tractiunii imbunatateste experienta de pilotare si ajuta la prevenirea accidentelor cauzate de alunecarea rotii spate. Manevrabilitatea este imbunatatita si prin dotarea cu roata fata 110/70 R17, respectiv 150/60 R17 pe spate si anvelope de inalta performanta CST.

Aspecte care diferentiaza modelul 450NK de vechea generatie naked bike:

  • garda la sol 192 mm
  • sa de inaltime 795 mm
  • pozitie ergonomica
  • putere de stopare superioara: frane pe discuri 320 mm si ABS standard
  • T-box
  • instrumentar LCD, display 5-inch TFT.

Ecranul TFT 5-inch curbat suporta navigatia, dispune de reminder integrat. T-box (optional) are rolul de a realiza interconectarea vehicul-telefon, furnizand functii precum upgrade-ul OTA, MotoPlay, securitate si antifurt, istoric de calatorie, informatii in timp real despre vehicul prin intermediul aplicatiei CFMOTO RIDE.
Pentru incarcarea diferitelor modele de telefoane mobile, poate fi adaugat un port Tip C/Tip A.

Motocicleta 450nk beneficiaza de tehnologie CFMOTO avansata si featuri mecanice de ultima ora.
Sunt disponibile multiple accesorii moto si echipamente pentru rideri (manusi, casti, imbracaminte).