Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO a lansat motocicleta 450CLC

CFMOTO a lansat motocicleta 450CLC

2 minute
CFMOTO a lansat motocicleta 450CLC

Noul model 450CLC se bazeaza pe o platforma matura, iar motorul 450cc se bucura deja de o larga recunoastere pe piata de motociclete. Cele mai importante atribute ale platformei consta in putere si atitudinea dinamica, sportiva. Prin introducerea primei motociclete din seria CL-C pe aceasta platforma, CFMOTO isi propune sa imbunatateasca experienta de pilotare pe segmentul entry-level.

DESIGN — O REINTERPRETARE MODERNA A ESTETICII CLASICE
– eliberat de etichete ca „sofisticat” si „matur” care abunda pe piata, designul CL-C se caracterizeaza prin unicitate, dezvaluind linii minimaliste, subtiri.

– designul lui 450CLC spulbera stereotipurile, prin schema de culoare indrazneata care experima pasiunea pentru riding.

VALOARE — Motor 449cc
Cu acelasi motor 449cc 2 cilindri in paralel DOHC precum modelul 450SR, 450CL-C din familia de motociclete CFMOTO ofera performanta mai mare in comparatie cu competitorii sai.

Manevrabilitate usoara
450CLC nu captiveaza atentia doar datorita atractiei pe care o exercita vizual, ci si datorita configuratiei eficiente care permite o calatorie confortabila: sa de inaltime 690 mm, TCS, sistem ABS doua canale, dashboard TFT, lumini LED.

CFMOTO avanseaza in industria powersports si are ca obiectiv livrarea de super produse dealerilor si iubitorilor de vehicule CFMOTO din intreaga lume.

Fondata in 1989, compania CFMOTO dezvolta, produce si livreaza cele mai fiabile si eficiente din punct de vedere al costurilor motociclete, vehicule all terrain, ATV si vehicule utilitare tip Side-by-Side si motoare, parti, echipamente si accesorii powersports care sunt distribuite prin peste 2000 de parteneri la nivel global.