Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO 300NK 2022, un naked street bike perfect pentru naveta zilnica

CFMOTO 300NK 2022, un naked street bike perfect pentru naveta zilnica

3 minute
CFMOTO 300NK 2022, un naked street bike perfect pentru naveta zilnica

Imbratiseaza pasiunea pentru motociclism alaturi de CFMOTO 300NK 2022!

In saua naked bike-ului 300NK de la CFMOTO, orice rider incepator va avea parte de o experienta de pilotare de vis. Un bonus deloc de ignorat consta in raportul excelent pret-calitate de care dispun toate modelele de motociclete CFMOTO, inclusiv acest model entry-level. CFMOTO 300NK ofera: inginerie adusa la rang de arta – motor, suspensii, frane, display TFT complet color, plus o selectie de componente atent gandite. Pe scurt, sa devii posesorul modelului street bike 300cc de la CFMOTO inseamna sa pui bazele unei relatii de lunga durata cu riding-ul pe doua roti.

CFMOTO 300NK preia ce e mai bun din ambele lumi, fiind un partener loial pentru naveta zilnica ce dispune de manevrabilitate asemanatoare cu a unui sport bike. Te afli in fata unei motociclete cu look curat de naked street bike. Fisa de specificatii spune ca vehiculul abunda in tehnologii moderne. Ca de exemplu, ABS-ul de la Continental. Nu este un lucru de mirare ca 300NK iti va oferi la fiecare iesire usurinta in manevrare.

In ceea ce priveste displayul multifunctional TFT 5”, tehnologia Film Transistor spune totul. La o privire, vei descoperi multiple date: rpm, trepte, viteza, chiar si conectivitate smartphone. Doua interfete diferentiaza modurile de pilotare Eco si Sport.

Farurile LED frontale asigura vizibilitate optima si o estetica moderna.

Prin oras, cei 27 de caluti ai motorului 292cc ofera puterea suficienta pentru a strabate strazile aglomerate. Motorul pe racire cu lichid, DOHC, cu 1 cilindru cu EFI de la Bosch transforma motocicleta 300NK in modelul perfect 100 mpg pentru tranzit urban. Un alt avantaj se refera la eliminarea vibratiilor. Ambreiajul papuc combinat cu transmisia cu 6 viteze imbunatateste siguranta la pilotare si performanta. Trecerea fara probleme de la o viteza la alta si activarea usoara a ambreiajului sunt arma secreta pentru eficienta deplasarilor tale zilnice.

Motocicleta CFMOTO 300NK beneficiaza de o greutate usoara, simtindu-se ca acasa in zonele urbane aglomerate. Cadrul din otel incorporeaza motorul, iar rigiditatea superioara echivaleaza cu o manevrabilitate excelenta. Furca inversata USD pe fata si amortizorul ajustabil pe spate duc plimbarea la urmatorul nivel.

Sistem de franare Continental ABS. Frana fata pe disc, 300mm, etrier cu 4 pistoane. Frana spate pe disc, 245mm. Ambele roti sunt echipate cu Continental ABS pentru un plus de siguranta. Acelasi setup ca la modelul 300SS inspirat de racing.

Aplicatia CFMOTO RIDE serveste nu doar pentru o experienta de riding mai distractiva, ci si mai sigura. O multime de informatii, de la detalii de navigare pana la diagnostice si inregistrari ale calatoriilor. Self Check este un sistem de scanare pentru vehicul ce poate fi filosit oriunde, oricand. My Ride arata toate amanuntele importante: kilometraj, viteza maxima, acceleratie, frane. Functia Search for Vehicle este o caracteristica antifurt care ajuta la localizarea motocicletei in cazul in care a fost furata sau ai uitat unde ai parcat.

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVROM Bucovina