Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Cum arata un cadou inspirat pentru un rider de ATV?

Cum arata un cadou inspirat pentru un rider de ATV?

3 minute
Cum arata un cadou inspirat pentru un rider de ATV?

Shopping-ul de sarbatori pentru riderii de ATV-uri nu este chiar atat de dificil!

Cand nu reusesti sa iti dai seama ce cadouri ar fi ideale pentru cei dragi, poate deveni frustrant. Dar lucrurile sunt oarecum clare atunci cand vine vorba de pasionatii de aventuri 4X4. Riding-ul cu ATV-ul nu este un sport ieftin, dar cu siguranta poti descoperi o gramada de produse si beneficia de oferte incredibile. Online si din magazinele ATVRom din tara ai ocazia sa procuri diverse protectii ATV disponibile cu discount-uri de 20 si 30%, cum ar fi cotiere, manusi, ochelari, genunchiere, protectii pentru piept de la Leatt, Fox Racing, Can-Am Bombardier, CFMOTO, 100%.

Incepand cu casca si ochelarii offroad aprobate DOT, echipamentele de protectie de baza pentru un rider de ATV mai includ pantaloni, tricou si cizme offroad, plus armura/platosa si genunchiere. Realitatea este ca pot surveni accidente in timpul riding-ului la viteze mari sau joase, printre copaci, la viraje si, in special, la sarituri. In situatii de acest tip, vrei sa fii cat mai bine protejat! Pilotului nu trebuie sa ii lipseasca nici kitul de unelte, util in cazul unor eventuale reparatii la vehicul.

Daca unele echipamente ATV precum casca sau jacheta offroad sunt mai costisitoare, dar absolut necesare, nu inseamna ca micile accesorii nu au rolul lor. Asadar, pentru un rider care deja si-a procurat echipamentele de protectie de baza, un cadou nimerit ar putea fi o pereche de manusi offroad de la Fox Racing. In gama lor, gasiti o multitudine de modele, iar brandul este arhicunoscut in lumea riderilor si a racerilor. Puteti opta, de pilda, pentru manusile Fox Defender, disponibile atat pentru barbati, cat si pentru femei. Optiunile de culori variate sunt un bonus pe langa caracteristici-cheie precum potrivirea sigura, compatibilitatea cu ecranul touch, protectia anti-vant si impotriva apei, designul gandit pentru mobilitate si confort.

Pe lista de accesorii must-have pentru un rider de ATV veti mai gasi rucsaci de hidratare. Nu doar caldura, ci si frigul poate produce deshidratare. Puteti alege din mai multe modele de rucsaci de hidratare marcile Leatt si Fox, disponibili in promotie.

Daca dispui de un buget mai mic, dar vrei totusi sa faci un cadou care sa fie apreciat de adeptii sportului, o pereche de sosete ATV s-ar putea sa obtina impactul dorit. Poti profita cat inca sunt la reducere pe site-ul ATVRom!

Din categoria accesoriilor, o husa ATV sau un suport pentru telefon ar putea fi la fel de bine primite de catre fanii iesirilor in outdoor cu ATV-ul. Iar daca dispui de un buget mai mare, o camera actiune poate fi exact ce-i trebuie unui pasionat de viteza sau explorare pe drumuri accidentate.