Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Ceas inteligent cu GPS Garmin Instinct

Ceas inteligent cu GPS Garmin Instinct

3 minute
Ceas inteligent cu GPS Garmin Instinct

Garmin Instinct este un ceas inteligent cu GPS si include functii avansate pentru sport. Reprezinta un accesoriu ideal, conceput sa ofere rezistenta la intemperii, in medii dure. Este de un real folos atunci cand doriti sa strabateti diferite trasee si aveti nevoie de un dispozitiv gandit pentru orientare, intrucat are in componenta sa senzori si este compatibil cu sateliti multi-GNSS. Contine o aplicatie de sport care va permite sa va antrenati cu mai multa eficienta. In plus, acest ceas solid cu GPS poate fi asociat cu un smartphone in scopul primirii de mesaje, notificari si alerte. Daca dispuneti de un telefon Android, veti putea raspunde inclusiv la mesajele text. Un alt avantaj consta in posibilitatea cartografierii traseului parcurs, prin intermediul aplicatiei exclusive. Traseul va putea fi urmarit, sincronizat si distribuit. In modul de ceas inteligent, bateria are o durata de viata de pana la 14 zile.

Garmin Instinct a fost conceput urmand standardul militar SUA 810 pentru a asigura rezistenta termica, la apa (pana la 100 m adancime) si la impact. Carcasa este durabila, construita din polimeri ranforsati cu fibre, iar display-ul este rezistent la zgariere si permite o buna lizibilitate in lumina de zi puternica. Vine prevazut cu bratari din silicon, ventilate, cu doua bucle independente de prindere, astfel incat riscul de a se agata de lucruri este eliminat. Bateria cu litiu este reincarcabila si asigura autonomie de pana la 16 ore in modul GPS si pana la 40 ore in modul economic UltraTrac.

Senzorii ABC va permit sa va aventurati pe traseu cu incredere, furnizand toate datele necesare. Ceasul include altimetru, barometru si busola electronica. Functia Tracback este utila la navigarea aceleiasi rute, in sens invers, catre punctul initial de plecare si va ajuta sa nu va rataciti. Monitorizarea traseului in cadrul unor medii mai dure este posibila prin intermediul sistemelor globale de navigatie prin satelit: GPS, GLONASS, Galileo.

Ofera monitorizare optica a pulsului. Veti sti in orice moment care este gradul de intensitate al activitatilor sportive pe care le desfasurati. Puteti selecta oricand dintre mai multe aplicatii de sport integrate – pentru ciclism, alergare, inot, drumetie etc.

Ceasul Garmin Instinct permite asocierea cu dispozitivul inReach (necesita abonament la satelit) in scopul primirii si trimiterii de mesaje, alerte meteo sau pentru a declansa o alerta SOS in caz de urgenta.
Mai mult decat atat, acest ceas inteligent cu GPS permite asocierea cu dispozitivele de monitorizare a cainilor Alpha si Astro in scopul primirii de actualizari de stare pentru animalul de companie. Disponibil pe culoarea gri inchis grafit.