Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Airoh a introdus pe piata colectia de casti offroad 2023

Airoh a introdus pe piata colectia de casti offroad 2023

3 minute
Airoh a introdus pe piata colectia de casti offroad 2023

Pentru sezonul 2023, brandul italian vine cu noi grafici pentru casca Airoh Aviator 3 (negru mat, albastru, albastru-rosu, galben, portocaliu, rosu mat, alb).

Airoh Aviator 3 ridica stacheta legat de performanta, confort si protectie, redefinind standardele unei casti offroad. Carcasa exterioara, disponibila in versiune Carbon 3K exclusiv pentru grafica Primal, ofera pentru restul variantelor HPC Carbon (High Performance Composite). Exista patru optiuni de dimensiuni pentru acest model de casca off road Airoh. Carcasa a fost realizata in tunel de vant si s-a acordat o atentie extrema aerodinamicii pentru a optimiza proprietatile termice. Aceasta casca dispune de mai multe sisteme avasate:

  • AMS2 Plus (Airoh Multiaction Safety System Plus)
  • AEFR (Airoh Emergency Fast Release)
  • AMLS (Airoh Magnetic Lining System).

Detine 8 orificii de ventilatie, plus inovatia AHS (Airoh Hydration System) integrata in EPS. Grafica agresiva si moderna incheie un cerc complet, facand din Airoh Aviator 3 un adversar absolut valoros pentru competitie.

Aviator ACE se remarca prin carcasa exterioara fabricata din HPC (High Performance Composite) si dispune de sistemele ASN, AEFR System (eliberare de urgenta), ventilatie rafinata ce combina orificii de aer amplasate in partea frontala, de sus, pe spate si in zona barbiei. Confort deosebit in orice situatie. Celor doua optiuni (alb si negru) li se adauga pentru sezonul 2023 alte sase grafici atractive, pe combinatii de culori.

Airoh Strycker beneficiaza de carcasa HPC pe trei dimensiuni pentru a asigura cea mai buna potrivire posibil. Interiroul este respirabil, antialergenic si detasabil. Echipat cu AEFR (sistem de eliberare rapida in caz de urgenta). Fara compromisuri in termeni de siguranta, casca offroad Strycker permite reducerea energiei in cazul de impact. Ventilatie inalta datorata celor cinci orificii de aerisire. Brandul adauga 11 grafici atragatoare celor trei existente.

Airoh Twist 2.0 este una dintre cele mai bine vandute casti offroad din repertoriul producatorului din Italia. Un model performant, mai agresiv si incredibil de usor. Carcasa este creata din HRT (High Resistant Thermoplastic) cu 2 EPS pentru a facilita potrivire ideala. Modelul Twist 2.0 a fost imbunatatit la nivel aerodinamic, fiind extraordinar de stabil la viteze mari. Barbia ajustabila este prevazuta cu o extensie, un sistem de ventilatie sofisticat, un filtru de praf si sistem de retentie DD-Rings pentru a oferi mixul care sa aduca succes absolut. Cinci grafici noi.

Airoh Wraap aduce generatia tanara de piloti mai aproape de lumea offroad-ului. Carcasa Ultralight HRT (High Resistant Thermoplastic) cu doua marimi diferite. Interior hipoalergenic, detasabil, cu sistem de retentie DD-Rings pentru siguranta maxima. Grafici agresive si stilate pentru a fi mereu cu un pas in fata competitiei.

 

Gama de casti Airoh este disponibila si pe ATVRom Timisoara