Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Casca AIROH TWIST 3 – alegerea perfecta pentru aventuri off-road 

Casca AIROH TWIST 3 – alegerea perfecta pentru aventuri off-road 

2 minute
Casca AIROH TWIST 3 – alegerea perfecta pentru aventuri off-road 

Emblematicul model Twist a ajuns la a treia generatie. Noutatea cea mare legata de aceasta casca Airoh consta in faptul ca este pregatita pentru comunicatie – Communication System Ready, ceea ce permite insertia de sisteme Bluetooth. Un plus de siguranta si distractie in fiecare calatorie.

Dezvoltata in intregime in tunel de vant, Airoh Twist 3 este o casca off-road care beneficiaza de aprobare ECE 2206 si ofera doua invelisuri HRT si un sistem excelent de ventilatie pentru a asigura confort maxim chiar si in cele mai solicitante si indelungate conditii de utilizare.

Casca Airoh Twist 3 este caracterizata prin linii indraznete si agresive, subliniate de o grafica atractiva cu culori stralucitoare si va reusi sa ii impace pe riderii care nu vor compromisuri nici de la stil, nici de performanta. Twist 3 vine cu multiple caracteristici functionale si tehnologice noi, printre care sistemele ASN (AIROH Sliding Net) si AEFR (AIROH Emergency Fast Release).

Nu in ultimul rand, varful modelului a fost revizuit pentru a integra si mai mult suruburile externe in designul castii. In afara de a fi o alegere estetica fina, reprezinta o inovatie din punct de vedere al performantei, deoarece imbunatateste aerodinamica.

Casca Twist 3 Color din colectia Airoh 2024 este disponibila pe Negru Mat si pe Alb Gloss, precum si cu diverse grafici si combinatii de culori atragatoare (Toxic, Rainbow, Dizzy, Amazonia, Thunder, Military). Interior detasabil, lavabil, hipoalergenic. In afara de modelul Twist 3 Color, colectia mai cuprinde versiunile Twist 3 Titan, Twist 3 King, Twist 3 Arcade.