Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Caracteristici principale ale gamei Can-Am Outlander DPS 2022

Caracteristici principale ale gamei Can-Am Outlander DPS 2022

2 minute
Caracteristici principale ale gamei Can-Am Outlander DPS 2022

Preia controlul pe teren accidentat din saua unui ATV Outlander DPS 2022!
Modelele de ATV-uri Can-Am Outlander cu pachet DPS ofera performanta greu de egalat pe drumurile off road dificile datorita suspensiei optimizate, mai late si puterii motorului Rotax legendar. Outlander DPS aduce, in plus, avantajul de a putea remorca o incarcatura de pana la 750 kg. De asemenea, rack-urile din otel prevazute cu sistem de accesorizare rapida LinQ sunt suficient de spatioase pentru a transporta diverse unelte sau echipamente de camping. Va puteti baza cu incredere pe acest ATV Bombardier atat pentru recreatie, cat si pentru sarcini de munca.

2022 Outlander DPS este disponibil cu optiunile de motorizare: 38 cai putere, Rotax 450; 48 CP motor Rotax 570 V-Twin; 62 CP Rotax 650 V-twin si 78 CP Rotax 850 V-twin. Outlander DPS dispune si de sistem de control inteligent al acceleratiei Intelligent Throttle Control (iTC) cu modurile Standard, Work si Sport.
Cel mai puternic model din gama DPS este Can-Am Outlander DPS 1000, disponibil si in varianta cu omologare T. Modelele din lineup-ul DPS sunt individualizate de schema de culoare gri, Granite Gray. Outlander DPS 1000 permite o capacitate de tractare de 750 kg daca remorca este prevazuta cu sistem de franare si de 335 kg la o remorca fara frane. Un aliat de incredere pentru a strabate cele mai dificile terenuri. Disponibil si in versiune MAX cu sasiu lung pentru a acomoda in conditii optime de confort pilotul si un pasager.

DPS (Servodirectie dinamica tri-mod) – serveste pentru asistenta de directie usoara, directa, sensibila la viteza, cu mai multa putere la viteze mai mici pentru a reduce efortul de directie si cu putere redusa la viteze mai mari pentru o senzatie maxima de directie pentru rider. Cele trei moduri de pilotare faciliteaza adaptarea la orice conditii de traseu.

Cu un setup inovativ la nivel de suspensii, dotari moderne si sisteme de asistenta avansate, Outlander DPS este partenerul perfect pentru distractie si munca in medii off road cu teren dur, variabil.

Gama de ATV-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Bucovina